Godmorgen 🙂

Kalenderen siger den, 14. november, og den første søndag i advent nærmer sig med hastige skridt.
Jeg er en person der godt kan lide at have styr på tingene og have en plan, så selvfølgelig har jeg allerede købt alle adventsgaverne til min bonussøn 🙂

Det tager jo tid. Man skal bruge tid på at finde ting & tæne priser osv. Jeg synes personligt godt at det kan blive ret dyrt.. Jeg mener ….. Man skal jo udover adventsgaver/kalendergaver også købe julegaver, og man vil jo gerne købe nogle adventsgaver der rent faktisk bliver brugt 🙂 Det er simpelthen så svært prismæssigt. Hvad synes I, er et godt beløb at købe adventsgaver for??

Vi har købt for lidt over 500kr, og det synes jeg er ret mange penge. Men man vil jo også gerne købe noget ordentligt. Det er også en af grundene til at jeg laver adventsgaver fremfor kalendergaver. Hvis man skal bruge 500kr eller mindre og købe 24 gaver fremfor 4 gaver, bliver de fleste bare sådan nogle køb-og-smid-væk-gaver. Ud over pengene synes jeg også at det er lettere at lave adventsgaver, når han kun er der hver 2 uge 🙂

Jeg har købt adventsgaver til min bonussøn på 6 ½ år…

 

GAVE 1

 • Badehåndklæde med ninja Turtles. Alexander mangler rigtigt meget nogle nye håndklæder. Børn kan rigtigt godt at have deres egne søde, sjove & personlige håndklæder, og dem han har lige nu er pænt slidte og ødelagte, så jeg tænkte at det ville han blive glad for. Jeg tror også at jeg har ramt ret godt plet med Ninja turtles. Dem er han blevet ret vild med – de er åbenbart blevet populære igen 😉
  Håndklædet kan købes her
 • Sammen med håndklædet får han en “julekalenderbog”. Jeg synes at sådanne bøger er super hyggelige at læse. Det er en eller flere julehistorier, der er delt op i enten 12 eller 24 afsnit/kapitler, så man kan læse et afsnit hver dag. det er en super god og hyggelig ide, og Alexander er også vild med det. Sidste år købte jeg også en. det var. “Mig og bedstefar, og så nissepok“. Den var Alexander ret vild med – den er sjov :)Så jeg er spændt på denne. Den nye bog jeg har købt i år: “De uartige nisser” kan købes her 

GAVE 2

 • Så har jeg købt et playstation spil med Rayman. Nok lidt flottere grafisk, end da jeg var yngre 😉 Min bonussøn er ret glad for at spille play station – men spiller meget det samme.
  Jeg tænker at dette evt. kan få ham til at spille noget nyt 🙂 Det ud som et rigtigt sjovt spil for børn og unge. det var ikke så dyrt, og kan købes her


GAVE 3

 • En Disney julefilm – “Mens vi venter på jul”. Jeg elsker Disney film, og for mig er det meget vigtigt at børn vokser op med Disnetfilm, som jeg også selv gjorde.
  Det er jo nogle helt fantastiske flotte, sjove og søde film. Jeg er dog mest de “gamle” Disney film – de er flottere lavet og er tegnet 🙂 julefilmene fra Disney er altså ret søde – og jeg prøver at købe dem der ikke er helt nye, denne er fra 2001. de er super hyggelige at se sammen med ungerne i juledagene ♥ Køb filmen her


GAVE 4

 • Et håndklæde mere. Så har han sine egne 🙂 Et drenget og action-agtigt Star wars håndklæde 🙂 Køb det her

Det hele er pakket ind og ligger klart 🙂 Jeg har fundet noget super fint indpakningspapir, og nogle flotte guld tal i metal som bliver sat på. Så er det let for ham at finde hans gave for den dag 🙂
de er købt i rema1000, til 20kr. Dem har jeg tænkt mig at gemme og bruge igen næste år ♥

Get Free Email Updates!

Signup now and recive my newsletter

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.