Jeg har længe gerne ville have et aktivitetsarmbånd, til at tracke forskellige ting.. Jeg synes det er super spændende (og lærerigt at lære lidt om mig selv, og hvad jeg kan arbjede på at forbedre). Jeg ikke dyrker en masse sport (slet intet) mere, ville jeg ikke ud og bruge en milliard million på et aktivitetsarmbånd, af frygt for ikke at komme til at bruge det (eller bruge det nok). Jeg købte derfor et billigt et fra Xiaomi Mi, hos MyTrendyPhone Prisen var kun 172kr, sat ned fra 244kr.

Om aktivitetsarmbåndet fra Xiaomi Mi:

 • Vandtæt
 • Overvågner søvnmønster
 • Overvåger dit aktivitetsniveau, skridt og forbrændte antal kalorier
 • Vibrerende vækning/Alarm
 • Vibration ved SMS/Opkald
 • God og overskuelig APP til Android/iOS
 • Reminder om at bevæge sig, hvis man er for inaktiv.

Selve armbåndet er i gummi, med en let og behagelig lukning med en trykknap. Derudover er overfladen af armbåndet i børstet aluminium og tre små LED-lys – disse blinker ved opkald/alarm osv. Udseendet er meget fint og tilforladeligt, der er ikke så mange dikkedarer der. Super fint til mit ultra tynde håndled 

Jeg har nu brugt armbåndet i et stykke tid, og jeg synes at det virker fint.
Skridttælleren virker okay – den tracker nogenlunde de skridt jeg tager :), og alt det andet er rigtigt godt. Jeg elsker b.la at den vibrerer om morgenen på min arm, lidt før min mobilalarm begynder – så jeg bliver vækket lidt blidere. og den kan mærke hvis jeg ikke er aktiv. Så hvis jeg ikke gider at stå op, bliver den ved med at vibrere på min arm 😉 hehe.. Det synes jeg er fantastisk!

Udover at rose armbåndet, vil jeg også gerne rose www.mytrendyphone.dk. Jeg har ikke andet end godt at sige om dem. Har altid haft en fantastisk oplevelse med at handle hos dem. Billige varer og hurtig levering  Whats not to like 

Den holder strøm rigtigt godt, og du kan også b.la forbinde armbåndsappen, til Google fit (APP)
Dette aktivitetsarmbånd, er alt i alt et super godt køb. godt grej til billige penge – det kan vi lide! (God til begyndere) 🙂

Jeg har nu fået mere blod på tanden – er helt vildt facineret af det. og tænker at købe et nyt, dyrere og bedre aktivitetsarmbånd. (Jeg håber også snart at kunne tage mig sammen til at starte træningen igen 🙂 ).

Jeg har kigget på mange – rigtigt mange armbånd….. og er kommet frem til at det nok bliver Jawbone UP3. Jeg har læst rigtigt mange gode anmeldelser, og det kan liiige lidt mere. Derudover er det super fint, og også i gummi

Specifikationer:

 • Distance, forbrændte kalorier, trin taget & aktivitet
 • Søvnaktivitet
 • Hjertefrekvens
 • Mad og drikke-optegnelse
 • Termometer, treakse accelerometer
 • Alarm/vækkeur med vibration

Selvom jeg gerne ville have haft et lille display i, til at se klokken, går jeg alligevel med denne, da den hr alt andet 🙂 Man kan jo ikke få det hele 😉
Jeg er lidt i tvivl om det skal være sort eller sølv. Hvad synes DU?? 🙂 og er der nogen der har erfaring med JAWBONE UP3? så kom gerne med det.

Køb sort Køb sølv

Get Free Email Updates!

Signup now and recive my newsletter

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.