.. Halløj ..

Efter at kun have sovet 1 times tid, inden afrejse stod vi tidligt – meget tidligt op. Vi kørte til lufthavnen i mørke & kulde og samtidigt også et styks skybrud! Vi blev rigtig våde, fra parkeringen og hen til lufthavnen, men da vi kom derind kørte det bare:

  • Vi kunne skifte plads på den de manuelle “check-ind” skærm, så at vi (HELDIGVIS) kom til at sidde ved siden af hinanden?
  • Derefter kom vi forrest i køen i check-in, da vi var en af de få heldige der åbenbart kunne udskrive boardingkort på ovenstående maskine.
  • Derefter fløj vi bare igennem security

– Det kørte bare! ….. troede vi …..

Da vi kom hen til gaten, fik vi af vide at flyet var lidt forsinket. Vi ventede lidt tid og kom ind. da vi alle havde sat os til rette og flyet var kørt på plads til at lette, fik vi af vide af piloten i højtaleren at flyet ikke ville lette men ville blive 1 time forsinket, suuuper .. så kunne vi sidde der og vente i et fly, 1 time mere. for at det ikke skal være løgn, så gik jeg et KÆMPE allergi udbrud, lige da jeg kom ind i flyet (fejlede intet inden – jeg er allergisk overfor nærmest alle pollen, støv, husdyr etc.) så jeg kunne sidde 6 1/2 time i flyet og nyse og snotte. fantaktisk tur! samtidig med at der var et par tvillinge drenge der larmede, råbte og skreg HELE TUREN! Alle andre passagerer blev også irriterede og tyssede på dem. Jeg fik ikke lukket et øje på hele turen (selvom jeg var i KÆMPE søvnunderskud) men, så fik jeg tilgengæld læst 150 sider af min ferie bog

Efter 6 1/2 time ankom vi til Las Palmas lufthavn, hvor vi fandt vores transfer, og kom til vores hotel i Playa del Ingles. vi checkede ind og kom på plads på vores værelse vi kom ned til dejligt vejr og 30 grader – det gjorde heldigvis op for vores frygtelige flyvetur..

På afrejse dagen havde jeg dette sæt tøj på. jeg er super glad for blusen og der er første gang jeg har den på… synes simpelthen  den er så fin, især med detaljerne med knapperne på ryggen

Bluse: Zara // Lyse jeans: H&M // Metallic sneakers: Ecco

Get Free Email Updates!

Signup now and recive my newsletter

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.