Jeg kører min serie ‘Beauty favoritter’ hvor jeg viser mine yndlings skønheds produkter frem til jer. Jeg har en masse faste produkter jeg bruger hver eneste dag, og jeg er ikke til det fuldstændigt sminkede look – men det mere naturlige look.

Som sagt så er det mange af de samme produkter jeg bruger altid – jeg gider ikke hele tiden skifte mellem en masse produkter.. Jeg leder og prøver, men når jeg så har fundet et produkt som jeg er virkelig glad for og som fungerer perfekt for mig – så holder jeg mig til det produkt eller det mærke 🙂

Der udover går jeg utroligt meget op i naturlige produkter, uden parfume, parabener, sulfat osv. og jeg går også meget gerne udenom produkter der er testet på dyr.


Dette indlæg handler om den pudder/foundation jeg bruger.

Jeg bruger en løs mineral foundation fra Youngblood. Jeg er meget glad for Youngblood og deres produkter, og har kun god erfaring med dem 

Jeg har brugt den i flere år (har faktisk slet ikke styr på hvor længe) og jeg skifter ikke lige foreløbig 🙂

Youngblood natural loose mineral foundation har utroligt mange farvenuancer at vælge imellem – Jeg bruger en af de lyseste nuancer til min fine Skandinaviske hud 😉 Den hedder: Neutral.

Det er en fantastisk foundation, som er drøj i brug og har fantastisk dækkeevne – samtidig med at det ser naturligt ud 🙂
Der skal ikke bruges meget af gangen, og ja, et slag på tasken …. Jeg tror min holder i ca. 6 måneder, og når den er så drøj i brug, så gør det ikke noget at den koster lidt 🙂

Jeg elsker den 

Foundationen består af ultrafint mineral pulver som er knust. Det tilstopper ikke porerne, og det lader huden ånde.

Jeg køber min hos Cococpanda. Her kan man altid regne med at den er på tilbud 🙂
Find den her

Youngblood har også en masse andre virkelig lækre produkter ♥ Tjek dem ud her


Foundationen er utroligt dækkende – uden at man føler sig sminket, og den skulle være rigtigt god til folk med b.la meget rødme, rosacea, akne etc.

Derudover en den super til sart & sensitiv hud – eksem eksempelvis.
Jeg har meget sart hud, og lider til tider af eksem (som jeg bruger hormoncreme til at holde nede) og jeg har aldrig haft nogen problemer med denne foundation 

Denne foundation indeholder ingen parfume, talkum etc. som meget andet gør.
De prøver hele tiden at holde alt skidtet nede, for at få det bedste og reneste produkt, der passer på dig og din hud. Det er vigtigt! Husk det 


Sådan bruges den:

Hæld en lille mængde pulver i låget og dyp børsten i foundation og bank forsigtigt overflødig pulver bort. Påfør foundationen i lette cirkelbevægelser. For kraftigere dækkeeffekt lægges foundationen lagvis. Undgå at brug for meget pulver af gangen da foundationen er meget koncentreret.

Hvad er Youngblood ?

Pauline Youngblood Soli udviklede sine første Youngblood produkter, til folk der skulle komme sig efter store behandlinger såsom ex. kemisk peeling, laser eller operationer. Det skulle være produkter som kunne bruges efter sådanne behandlinger uden at genere huden. Rene produkter!

Patienterne var så glade for produkterne at de ønskede at få dem solgt til alle.

Det blev det … og det blev vældig populært.

 

Get Free Email Updates!

Signup now and recive my newsletter

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.