Godaften

Tja jeg fik desværre ikke lavet indlæg om Black Friday eller Cyber Monday I denne omgang! Men jeg gjorde det sidste år I år har jeg simpelthen ikke haft tid. Jeg har en travl hverdag og så har jeg brugt tid på selv at være ude og gøre brug af alle de gode tilbud.. Der skal jo både købes julegaver og kræves lidt om en selv

Fredag holdt jeg fri fra arbejde og startede med at køre til Elgiganten i Gentofte (meeeget tidligt om morgenen – gaab ..) og købe en køkken maskine (en ny en af slagsen!) Jeg har før haft en Bodum Bistro røremaskine, som jeg var glad for. Men desværre begyndte belægninger  at skalle af og sætte sig i dejen. SÅ jeg har levet længe uden en røremaskine nu, og for en “madmor/bagekone” som mig er det …. ret hårdt!

Jeg har endelig fået købt mig en Kenwood Major titanium (somen jeg længe har ønsket mig) Jeg fik slæbt den 17 kg tunge kasse til bilen fra butikken – puha, siger jeg bare .. jeg er 157 høj og vejer 46 kg hahaha .. det må have været et sjovt syn! og har fået pakket den ud. jamen altså! Jeg er jo mere end lykkelig der kommer mere om den

Derefter fortsatte jeg hvor jeg var og gik i Toys’R’us og købte gaver til alle børnene i familien.. puha! ikke en Let opgave. Gaver til 6 børn. Jeg fik købt gaver til 4 af dem og besluttede mig for at købe tøj til de 2 mindste børn (under 2 år gamle) Udover det, så synes jeg at det var en ret god høst!

Jeg ville gerne have været i Ikea også  (hvorfor ikke .. når nu jeg alligevel var der.. Men de åbnede først kl. 10. ØV!) men jeg have travlt. skulle videre til København og mødes med min søster.

Jeg kom til København. Vi skulle mødes på fisketorvet. Da jeg kommer til Dybbølsbro st, står hun overraskende nok der og venter og fortæller mig at der har været brand så der er lukket! “SUPER!” Vi beslutter os for at tage ud til fields (ligesom en milliard andre mennesker) Der skulle vi så købe resten  af gaverne.

Vi vadede rundt i 6 timer, spiste frokost og stod i kø, kø, kø, køøø .. puha!
Af julegaver har jeg købt:

  • Alt ovenstående i Toys’R’us
  • Fine Kähler lysestager i perlemor til min svigermor
  • Fine kjoler til de 2 små piger – i hhv. H&M og Magasin.
  • Tøj til mine 2 nevøer og til min søsters bonusdatter (Købte jeg på Zalando og i Name it i fields)
  • Gave til min mand. Fortæller ikke hvad det er (man kan jo aldrig vide om han læser med) – også købt på nettet.

Det var super dejligt at få købt alle gaver og se min skønne søster og fantastiske nevø på 4 måneder, men jeg tager ikke fri igen for at handle billigt til Black Friday.. det var RET hårdt! og jeg endte jo med at blive spammet ned med mails om at de holdt tilbuddene diverse steder og holdt Black weekend – og så er der Cyber monday! Så man behøver vidst ikke at tage fri
Fortsættelse følger …….

Ha en dejlig aften

Get Free Email Updates!

Signup now and recive my newsletter

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.