Jeg er en kæmpe læsehest.

Jeg elsker at lægge mig på sofaen med et tæppe, en kop the og en god bog, for så at læse derud af og leve mig ind i historierne. Elsker det! 
Jeg læste utroligt meget før, men efter at jeg har fået fuldtidsarbejde, tager bil istedet for tog og bus (hvor tiden gik med at læse) & er blevet bonusmor er tiden til læsningen ligesom langsomt forsvundet. Jeg synes bare ikke jeg har tid til det – og der er ikke noget værre end at blive forstyrret 20 gange under en god historie af en unge der skal tale med en 🙂

Det er dog bestemt noget jeg virkelig vil prøve at finde tid til fremover, da jeg har savnet det, og det er en fantastisk måde for mig at koble af på ♥

Jeg er kæmpe fan af Sophie Kinsellas bøger – Chick-lit genren. Og dem har jeg også læst størstedelen af. Tror jeg mangler 2 styks, som står herhjemme på hylden :), og så har jeg lige opdaget at hun har udgivet 2 nye bøger ihv. 2015 & 2016 – som jeg selvfølgelig have 🙂
Derudover har jeg også været ret glad for bøger skrevet af Marian Keyes. Samme genre.

Nu har jeg så valgt at kaste mig ud i noget nyt … Forandring fryder, som man siger 😉

Jeg skulle på ferie, og havde brug for en god bog til flyveturen og solbadningen (Den blev det så ikke så meget til, da det jo pissede ned hele ugen 🙁 ). Jeg fik læst 250 sider bare på flyveturene – det synes jeg var ret god klaret! 🙂
Nå, men jeg var i Føtex, og fandt tilfældigt i en rodekasse, en bog som så spændende ud – og som endda var på tilbud. Jeg tænkte: “Den nupper jeg, så må vi se hvor meget den er værd. Det er sikkert en “B-bog” 🙂
Bogen hedder:”Min mands hemmelighed” af Liane Moriarty

I bogen hører man om livet for 3 forskellige kvinder og deres familie. Cecilia, Rachel & Tess. Man hører deres historier hver især, og man møder dem også sammen med hinanden i bogen.

Bogen omhandler store livs ændrende øjeblikke for hver især af de 3 kvinder, men det primære fokus ligger på Cecilia og hendes problematik. Cecilia mener at hendes liv er perfekt og hun er/stræber efter at være den perfekte hustru, den perfekte mor og no. 1 Tupperwaresælger. Hendes hjem er altid indbydende, rent, pænt og rydeligt, og hun har altid hjemmebagte kager på lager( man ved jo aldrig hvem der kommer uanmeldt forbi), men Cecilias perfekte liv krakelerer da hun tilfældigt finder et gammelt brev, som hendes mand engang har skrevet til hende. Brevet må dog først åbnes i tilfælde af hans død – Hun åbner det alligevel (Hvem ville ikke have gjort det), og nu står hun overfor to meget ubehagelige og svære valg.

Bogen kan godt være lidt forvirrende og langtrukken lige i starten, med bid det i jer, vær vedholdende og læs videre (Sådan er det jo med mange bøger) .. Det er en super god og spændende bog – Ellers ville jeg ikke have slugt side efter side i flere timer uden at lukke bogen.

Et godt råd: Læs den!! Og den er ennda billig. Køb den her

Get Free Email Updates!

Signup now and recive my newsletter

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.