Indlægget indeholder affilliate links (Disse er markerede med *)

 

Så blev det endelig fredag! Wuhuu.. Weekenden er nær, og jeg glæder mig 
Det er også tid til at få dit fine tøj på, som hænger helt trist i skabet over ikke at blive brugt! Det savner dig 😉

Hold festlig fredag sammen med mig, og gør lidt mere ud af dig selv om fredagen, for at byde weekenden velkommen.


Planer I weekenden?

Har I nogle festlige, fede eller sjove planer for denne weekend?

Jeg har ikke. Jeg skal bare slappe af, lave mad & blogge – 3 af mine yndlings “aktiviteter” 😉
Jeg trænger virkelig til det.

 

1. Kjole* // 2. Øreringe* //3. Stiletter* //4. Strømpebukser* //5. Lipgloss*


  1. Jeg er fuldstændigt forelsket i denne kjole fra ‘Little Mistress’. Den er så smuk & sart. Blonder, blomster & smukke farver – I’m in love Man kommer helt i sommerhumør af den 🙂
  2. Fine klassiske perle øreringe. Jeg er vild med dem – og har masser af dem i forvejen, i forskellige størrelser & farver.. Dem kan jeg ikke få nok af 😀 De passet til det meste og toner dit look lidt ned, så det ikke bliver for vildt eller for meget 🙂
  3. Helt vildt fine stiletter fra ‘Call it spring’, og navnet passer jo meget godt for ….. foråret er jo på vej 😉 Wuhuu! Vi fortsætter i blomster tema 😉 De matcher til kjolen (som også er blomstret) og sidste #festligfredag kjole, var også blomstret! Ja .. Det er bare flot 
  4. Sorte strømpebukser fra Monki.. Tja, det er stadig ikke varmt nok til at have bare ben! 🙁 ØV! haha ..
  5. Se denne fine lipgloss fra ‘Winky Lux’. Sart & neutral nude farve, så dit festlige arbejds look ikke bliver for vildt! Den er perfekt! 😀
    Derudover indeholder den E-vitaminer, er uden gluten & parabener & er cruelty-free. Dette vil sige at den ikke er testet på dyr! Dette er meget vigtigt for mig… Ingen dyr skal lide for min skønhed. Det er simpelthen bare forfærdeligt.

Gør dig selv fredagsklar – smid et billede af dit outfit på instagram og tag det med:

#Dressupfriday #festligfredag #DressupfridayMM

 

Jeg vil elske at følge med ♥ ♥

I må have en super dejlig weekend.

Knus

Get Free Email Updates!

Signup now and recive my newsletter

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.