Jeg har hostet i 1 måneds tid nu – det synes jeg er utroligt utroligt længe at gå med det.
Mine kollegaer, min kæreste & jeg selv er ved at blive sindsyge! Det er jo ikke en helt almindelig hoste.. næh nej! Det er hele tiden (som i konstant) og utroligt højt og krafttigt.

Jeg bruger rigtigt meget af min energi hver dag på at hoste, og bliver træt! 🙁 Det er rigtigt hårdt. Jeg lyder som en der har KOL.

Jeg var hos lægen nogle dage før min fødselsdag (den 13. maj). Der blev jeg podet, fik tjekket lunger & fik tjekket infektionstal (stik i finger)

De kom så frem til at jeg ikke havde lungebetændelse… Men jeg havde en infektion.
Lægen ville ikke give mig noget imod dette, da det ville forsvinde af sig selv – også min meget meget slemme hoste.
Jeg kunne få en hostesaft med opium.

Jeg havde det simpelthen så skidt, og havde overhoved ikke lyst til at holde min 30 års fødselsdag. Men jeg fik da selvfølgelig holdt den, og den var fantastisk – Jeg gik ud og pimpede hostesaft indimellem 😉

Om mandagen tog jeg til München, hvor jeg også gik og hostede løs.
Jeg kom hjem efter en uge, og fortsatte… Puha! og jeg havde altså nu tømt over ½ flaske hostesaft (med opium) som overhoved ikke havde hjulpet det mindste 🙁

Jeg vågnede så op sidste weekend, med den vildeste hovedpine, og var helt vildt snottet.
Jeg havde da lige fået en lækker bihulebetændelse oveni det andet – en ulykke kommer sjældent alene, vel? 😉
Jeg havde det dårligt! Det var frygteligt og jeg kunne jo nærmest ikke bevæge mig.. det var som en atomsprængning inde i mit hovede, og min papsøn havde en legeaftale samme dag.
(Vil lige sige… Hans ven var super sød og venlig, og tog rigtigt meget hensyn til mig 🙂 )
Min bihulebetændelse varede i 4 dage…. Jeg fik en varmelampe af min svigermor, jeg kunne bruge – og jeg siger jer at sådan en varmelampe er altså sagen! wow, den er god til at få løsnet op.

Jeg kom til lægen (igen!) og tja… nu kunne hun jo så godt se at den var helt gal. Og at min hoste var meget voldsom & energidrænende. Jeg gik igennem samme procedure som sidst, samt blev tjekket for om jeg havde astma (havde jeg ikke)
Men ….. Jeg havde ekstra forhøjede infektionstal, så denne gang fik jeg altså noget antbiotika – som jeg nu snart har taget i 1 uge 🙂

Jeg havde taget mit antibiotika i nogle dage, og det hjalp ihvertfald ikke på min frygtelige hoste.
Så jeg kom i tanke om at jeg for nogle år siden havde prøvet et naturlægemiddel fra A.Vogel mod hoste – som jeg husker, gav et godt resultat.

Jeg tog en tur til Lyngby efter arbejde og gik i helsekosten.
Der fandt jeg bronchoforce

Bronchoforce er en hoste hæmmende natur medicin, som mildner irritation i de øvre luftvejene og indeholder b.la timian & lakridsrod.


Indehold:
– Udtræk fra Vedbend urt, Timian urt og lakridsrod.

Inaktive ingredienser:
Ren drikkealkohol (47% Vol.) som udtræksmiddelanisolie og eucalyptusolie som smagsgivere.


Jeg gik ind og købte den med det samme, og tog det om aftenen da jeg kom hjem.
Næste morgen kunne jeg virkelig virkelig mærke en forskel. Det er helt vildt!
Jeg siger ikke at min hoste er forsvundet fra den ene dag til den anden – overhoved ikke. Men jeg kunne godt mærke at der var sket noget – det var virkelig sådan en wow-effekt! ♥

Bronchoforce består af en flaske med flydende væske. Du skal tage 20 dråber i et glas vand 4 gange om dagen.
Jeg synes ikke det er svært at huske, selvom man skal tage så meget og jeg tager også flasken med på arbejde 🙂

Jeg har taget dråberne i ca. 4 dage nu, og kan virkelig mærke og høre en kæmpe forskel. Min hoste er ikke forsvundet – men den er betydeligt mindsket, og folk siger også til mig at de kan høre kæmpe forskel 🙂

Derfor har jeg tænkt mig at fortsætte, med dråberne, og også tage dem næste gang jeg begynder at hoste. Og eg har også tænkt mig at prøve alle de andre produkter fra A.vogel, når og hvis jeg får brug for dem 🙂 Især dråberne mod forkølelse.


Get Free Email Updates!

Signup now and recive my newsletter

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.