Jeg manglede nye høretelefoner, og faldt tilfældigvis over Altec Lansing – Bliss Platinum på Ebay.

Det er en serie af høretelefoner, lavet specielt til kvinder, som blev lanceret i 2012. De findes i 3 varianter: Platinum, Gold og Silver. Jeg købte den der hedder Platinum, som findes i flere forskellige farver – jeg valgte bare en sort (ikke noget fancy-pancy 😉 )

Pakken indeholder en pose med ekstra 3 størrelser gummidutter og en lille ruskinds-agtig pose med (som kan lukkes ordentligt til) til at opbevare dem i, når de bla. ligger i tasken – det blev jeg virkelig glad for, da det er noget jeg har efterspurgt til mine tidligere meget billige høretelefoner.

Ledningen er super fin – den er beklædt stof i et sort/hvid mønster (stoffet medvirker også til at ledningen ikke filtrer og slår knude på sig selv i lommen eller tasken) og høretelefonerne er udsmykkede med fine sten 🙂 derudover er der rigtigt god lyd i dem og de sidder godt til i ørene. De er alle 132kr værd, og jeg overvejer at købe et par ekstra.

Hvis du skulle have lyst til at prøve dem, kan de købes her: BLISS Platinum

 

Get Free Email Updates!

Signup now and recive my newsletter

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.