Vejret er godt nok begyndt at være gråt og kedeligt. Det er koldt (ihvertfald inde på mit arbejde hehe) og det er allerede begyndt at være mørkt om morgenen når man står op – føler at det kun er 1 uge siden at solen blændede mig i øjnene om morgenen, når jeg trak gardinet op.
det hele føles bare lidt trist, når man kan mærke at det blivere mærkere og koldere. Men man bliver nok nødt til at se positivt på det, for efteråret er OGSÅ hyggeligt og smukt!


Jeg er begyndt at kigge på efterårsjakker – er det for tidligt? 😀
Jeg fandt denne Jakke fra Cream. Den er virkelig fin (og varm), men desværre alt alt for stor i størrelsen. Så den røg retur igen.. øv!

Jeg må på jakkerov igen .. har kigget lidt på Denne jakke fra Mango. Den er virkelig fin, og den indeholder også en del uld. Den er populær og størrelserne forsvinder hurtigt (men kommer hele tiden igen).

I weekenden, var jeg en tur i Sverige og besøge min familie (og shoppe …. lidt). Jeg skulle se min skønne kusine, som jeg ikke har set i 1 ½ år tror jeg (for dovent og for dårligt) og så skulle vi besøge min morfar – der lige er blevet opereret, da han har fået flere hjertestop 🙁 han har det dog godt efter operationen.
Efter besøget hos min morfar tog vi i Väla shoppingcenter og shoppede. jeg købte de her sneakers, de er super fine og dejlige at have på. Nu når jeg alligevel var i sverige, skulle jeg jo også have lidt slik med hjem. Der er så megET lækkert og billigt slik *HAPS HAPS HAPS* 😛


– Vi har næsten allerede spist det hele – lidt pinligt!

I weekenden var vi også i Tivoli. Det var super hyggeligt og det var nok den sidste dag at komme derind i lækkert vejr, inden de lukker for sæsonen.
derinde faldt vi over en masse søde ænder & ællinger. Ænderne i tivoli er ret tamme. de går lige op og ned af en og man kan næste ae dem. det er ret hyggeligt – især for børn.
der var en masse cute ællinger og et par sjove ænder.
Forrige weekend var manden og jeg på TGI Fridays. det var super lækkert. De laver virkelig god mad. Det burde i prøve 🙂
Jeg fik en Pulledpork sandwich og min kæreste fik en italiensk burger, med bl.a fried mozzarella – virkelig lækkert!

Derudover er deres Milkshakes & mange/passion smoothie sindsygt gode!

Jeg hyggede mig også derhjemme med at lave daddelkugler – rullet i pictasie. De blev helt vildt gode, og jeg lægger en opskrift op på dem snarest!
Min kæreste og jeg var vilde med dem, min papsøn på 6 år, not so much. Jeg prøvede at give ham dem med i madpakken, men han brød sig ikke om dem. ØV! Har I nogle ideer til hvordan jeg får ham til at spise lidt sundere søde sager? Man skal helst ikke fortælle hvad der er i (Har jeg lært)  for så kan de ikke lide det 🙂

Ha’ en dejlig dag

Get Free Email Updates!

Signup now and recive my newsletter

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.