Hej med jer – Jeg håber at I har en rigtigt dejlig weekend 🙂

Jeg kører min serie ‘Beauty favoritter’ hvor jeg viser mine yndlings skønheds produkter frem til jer. Jeg har en masse faste produkter jeg bruger hver eneste dag, og jeg er ikke til det fuldstændigt sminkede look – men det mere naturlige look.

Som sagt så er det mange af de samme produkter jeg bruger altid – jeg gider ikke hele tiden skifte mellem en masse produkter.. Jeg leder og prøver, men når jeg så har fundet et produkt som jeg er virkelig glad for og som fungerer perfekt for mig – så holder jeg mig til det produkt eller det mærke 🙂

Der udover går jeg utroligt meget op i naturlige produkter, uden parfume, parabener, sulfat osv. og jeg går også meget gerne udenom produkter der er testet på dyr.


Et af mine aller-yndlings makeup produkter er min brynfarve fra ‘Hi impact brows’. Jeg elsker den

Jeg modtog den engang i en Beautybox fra Lookfantastic, og jeg har elsket den lige siden. Den er virkelig god – meget bedre end alle andre brynpaletter jeg har prøvet tidligere.

Jeg bruger ‘Hi impact brows’ hver eneste dag, og man kan virkelig forme brynene flot med den skrå børste der følger med 🙂

Paletten indeholder 4 forskellige farver, fra lys brun til mørkegrå/sort og jeg har én farve som jeg bruger hver dag. Man kan også blande farverne hvis man ønsker en anden nuance af brun 🙂

Brow paletten fra ‘Hi impact brows’ kan bruges til meget andet end bare bryn.

Udover til dine bryn kan ‘Hi impact brows’ bruges til meget andet … Du kan b.la også bruge den som øjenskygge, eyeliner & contour 🙂 Jeg har ikke selv prøvet det endnu, men det skal jeg helt sikkert prøve at bevæge mig ud i

[wpdevart_youtube]k-5VG3QONSw[/wpdevart_youtube]
Læs mere om ‘Hi impact brows’

Og så den triste nyhed …….
Igår fandt jeg ud af at man nærmest ikke kan få den nogen steder herhjemme mere.
Lookfantastic sælger dem ikke længere 🙁 (skal have spurgt dem hvorfor), og det eneste sted jeg kunne finde dem lige pt. er på Ebay

– Jeg leder videre ……..

  • Man kan vidst godt se hvilken en af farverne jeg bruger haha 😀

  • Den skrå børste er super god til at forme brynene, og tilføje farve

  • Tag dig ikke af min eksem under øjnene & mit (meget) tørre hår 🙁 God damnit!
    – Her kan du se forskellen på et bryn jeg har formet og farvet med ‘Hi impact brows’, og det andet som jeg intet har gjort noget ved 🙂Flotte og markerede bryn, gør altså virkelig noget for ens ansigt.

   

Get Free Email Updates!

Signup now and recive my newsletter

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.