Hej med jer – Jeg hĂĽber at I har en rigtigt dejlig weekend 🙂

Jeg kører min serie ‘Beauty favoritter’ hvor jeg viser mine yndlings skønheds produkter frem til jer. Jeg har en masse faste produkter jeg bruger hver eneste dag, og jeg er ikke til det fuldstĂŚndigt sminkede look – men det mere naturlige look.

Som sagt sĂĽ er det mange af de samme produkter jeg bruger altid – jeg gider ikke hele tiden skifte mellem en masse produkter.. Jeg leder og prøver, men nĂĽr jeg sĂĽ har fundet et produkt som jeg er virkelig glad for og som fungerer perfekt for mig – sĂĽ holder jeg mig til det produkt eller det mĂŚrke 🙂

Der udover gür jeg utroligt meget op i naturlige produkter, uden parfume, parabener, sulfat osv. og jeg gür ogsü meget gerne udenom produkter der er testet pü dyr.


Et af mine aller-yndlings makeup produkter er min brynfarve fra ‘Hi impact brows’. Jeg elsker den ♥

Jeg modtog den engang i en Beautybox fra Lookfantastic, og jeg har elsket den lige siden. Den er virkelig god – meget bedre end alle andre brynpaletter jeg har prøvet tidligere.

Jeg bruger ‘Hi impact brows’ hver eneste dag, og man kan virkelig forme brynene flot med den skrĂĽ børste der følger med 🙂

Paletten indeholder 4 forskellige farver, fra lys brun til mørkegrå/sort og jeg har én farve som jeg bruger hver dag. Man kan også blande farverne hvis man ønsker en anden nuance af brun 🙂

Brow paletten fra ‘Hi impact brows’ kan bruges til meget andet end bare bryn.

Udover til dine bryn kan ‘Hi impact brows’ bruges til meget andet … Du kan b.la ogsĂĽ bruge den som øjenskygge, eyeliner & contour 🙂 Jeg har ikke selv prøvet det endnu, men det skal jeg helt sikkert prøve at bevĂŚge mig ud i ♥

[wpdevart_youtube]k-5VG3QONSw[/wpdevart_youtube]
LĂŚs mere om ‘Hi impact brows’

Og sĂĽ den triste nyhed …….
IgĂĽr fandt jeg ud af at man nĂŚrmest ikke kan fĂĽ den nogen steder herhjemme mere.
Lookfantastic sælger dem ikke længere 🙁 (skal have spurgt dem hvorfor), og det eneste sted jeg kunne finde dem lige pt. er på Ebay

– Jeg leder videre ……..

  • Man kan vidst godt se hvilken en af farverne jeg bruger haha 😀

  • Den skrĂĽ børste er super god til at forme brynene, og tilføje farve

  • Tag dig ikke af min eksem under øjnene & mit (meget) tørre hĂĽr 🙁 God damnit!
    – Her kan du se forskellen pĂĽ et bryn jeg har formet og farvet med ‘Hi impact brows’, og det andet som jeg intet har gjort noget ved 🙂Flotte og markerede bryn, gør altsĂĽ virkelig noget for ens ansigt.

   

Get Free Email Updates!

Signup now and receive an email once I publish new content.

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.