Jeg har bidt negle siden jeg var lille, og gør det fortsat. Jeg har været stoppet i perioder – og været  stolt over mig selv :), men jeg falder altid I igen, hvis jeg bliver stresset eller mine negle rever…. så bider jeg det af, og så kan jeg starte forfra 🙁 Argh!

Og nu vi er ved negle der revner .. Mine negle er tynde som papir, så der skal intet til før at de revner og flækker. Jeg vil SÅ gerne have flotte lange negle – der er bare sååå lang vej igen 🙁
Min søde kollega (som er gammel matas-pige og som også er over mig når jeg bider negle) rådede mig til at bruge en nailhardener fra Herome, som hun roste enormt.
Jeg har nu brugt en hel flaske op (og lige modtaget den nye, jeg har bestilt) og jeg er virkelig virkelig blevet glad for den.

Den virker som den skal. og styrker virkelig neglen, så den ikke flækker (eller ihvertfald i mindre grad)

Sådan gør du:

Dag 1: Påfør et tyndt lag, på hver negl, og lad tørre.
Dag 2: Påfør et tyndt lag, på hver negl, og lad tørre.
Dag 3: Fjern neglehærder fra alle negle og påfør på ny (Brug en god negle olie imellem aftagelsen & påføringen, for at tilføre dine negle noget fugt og nyt liv. Hærderen kan godt tage lidt hårdt på neglen og udtørren den)
Fortsæt sådan her …


Du kan få Herome nailharder i en ‘strong’ og en ‘extra strong’ version. Jeg bruger selv ‘extra strong’.
Det er en god idé at bruge den neglelakfjerner der hører til – da den har lettere ved at fjerne alle rester. Køb den her

Køb din neglehærder her

I Magasin, kan du købe neglehærderen for sig selv (10ml), men du kan også få en sampak (Den har jeg selv købt. Syntes ikke andet gav mening), hvor der er en neglehærder på 10ml, samt en lækker negleolie (4ml) i. og de begge koster det samme 110kr ♥

Det er da lækkert at få en fantastisk negleolie gratis med i købet – men jeg forstår ikke helt konceptet? 🙂 🙂

Hvis du er seriøs neglebidder, eller har skrøbelige negle, så KØB den!! 🙂

 

Get Free Email Updates!

Signup now and recive my newsletter

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.