Nu fylder jeg jo snart år, og holder fest for mine nære & kære 🙂 Derfor har jeg ønsket mig en maase ting, så der er noget at vælge imellem, og jeg har maaange ønsker.

Jeg vil vise jer nogle af mine ønsker her nedenfor, så kan I evt. få noget inspiration til hvis I selv har ønsker/fødselsdag eller hvis I bare mangler noget lækkert og har et shoppe behov! 😉


Lidt yderligere info om nogle af mine ønsker
 • D5300, 18-105mm VR 
  Det ved jeg jo godt at jeg ikke får… Det er liiiige dyrt nok :), så jeg ønsker mig tilskud til et, så må jeg selv ud og spendere resten …. eller hele beløbet hvis ingen vil donere til det 😉
 • Derudover ønsker jeg mig flotte smykker. Både dem nedenfor, men også andre smukke smykker i sølv eller oxideret sølv – både med & uden sten eller perler 🙂
  Jeg er b.la helt vild med Julie Sandlau, Jane Kønig, Kranz & Ziegler, Izabel Camille, Dyrberg Kern, snö etc.
 • Jeg bliver klippet indimellem (Prøver at holde det til ca. hver 3 måned – men glemmer det lidt nogen gange 🙁 ) og så får jeg lavet lyse striber i mit hår 2 gange om året. Det får jeg stadigvæk lavet hos min yndlingsfrisør i Helsingør – selvom jeg er flyttet derfra. Jeg ønsker mig gavekort dertil, da prisen på striber i langt hår, godt kan mærkes på pengepungen…..
  De er simpelthen så dygtige & virkelig søde ♥ Man føler sig bare godt tilpas der… Jeg kan varm anbefale Sasha, hvis nogen skulle få lyst til at tage en tur derhen 😉 – Guys & Dolls
 • Jeg ønsker mig læbeprodukter fra ‘Lord & berry’. Jeg er helt vild med ‘Lord & Berry’. De laver virkelig nogle super gode produlter – dem kan man ikke få for mange af 🙂 I burde prøve dem. Jeg fik min første læbestift/blyant i en Lookfantastic beautybox engang, og forelskede mig helt vildt i mærket.
 • Som I nok har fundet ud af så går jeg meget op i at lave god, lækker & ordentlig mad og elsker at bruge tid i køkkenet. Derfor ønsker jeg mig en masse lækre køkkenting.
  Noget jeg virkelig mangler er serveringsfade & skåle. Her er jeg rigtigt vild med (køkken) produkter fra Créton Maison, Trip Trap Nordic / Skagerak, Menu, Georg Jensen, Rosendahl etc.
 • I tillæg til køkkenting, så ønsker jeg mig også gryder, potter & pander fra Holm, Cook & Baker, Le Creuset & Fiskars Hardface
  Derudover ønsker jeg mig også rigtigt meget Køkkenknive i rustfrit stål og en flot sort farve, fra Fiskars Edge1.Meet matt(e) hughes – ‘The balm’ //2. Timeless kissproff lipstick – Lord & berry //3. Gavekort til min frisør //4. Øreringe fra Izabel Camille //5. Chanel Chance parfume //6. Daisy ring – Georg Jensen //7. Halskæde, love tag – Jane König //8. Kimono – Y.A.S //9. Rosie Crossbody – ERBS //
10. Nikon D5300 – 18-105mm VR //11. Fleece morgenkåbe – Karmameju //12. Ring – Kranz & Ziegler //13. Hårkur fra Trines Wardrobe //14. Facial mist

 1. Tallerkner fra Rosendahl //2. Ovnfast fad & skålesæt fra Bitz //3. Gasbrænder fra Holm //
4. Sauceskål fra Georg Jensen //5. Gryder, poter & pander fra Fiskars hardface //6. Serveringsfad + isassietter fra Rosendahl //7. 4-pak skåle fra Rosendahl //8. Grillpande fra Cook & Baker //9. Wok fra Holm //10. Serveringsfad – Trip Trap Nordic //11. Serveringsskål – Trip Trap Nordic //12. Salt & pebersæt fra Menu //13. Serveringsfad fra Skagerak //14. Knive – Fiskars Edge

Get Free Email Updates!

Signup now and recive my newsletter

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.