Julen er kommet 🙂 ….. eller …… Julen er på vej!

Jeg har haft en rigtigt hyggelig weekend, hvor vi søndag b.la var i min yndlingsbutik 😉 (PlantOrama i Hillerød) jeg skulle ind og finde nogle nye store potter at plante mine indendørs krydderurter ud, da de vokser som ukrudt! 🙂

Da jeg trådte ind i butikken kom jeg STRAKS i julestemning selvom sagde den 11 oktober. der var simpelthe så hyggeligt derinde med juledekorationer, oppyntning og små huse rundt omkring der var fyld med de flotteste juleting – som der oveni løbet var 20% på – ikke helt venligt overfor mit shopping-gen.

Jeg blev helt betaget af stemningen og har ikke heeelt styr på hvor meget tid jeg egentlig brugte derinde …. jeg fandt ihvertfald min kæreste og papsøn siddende i en lædersofa i fiskeafdelingen – Igen .. jeg ved ikke hvor længe jeg var væk, men det så ud til at det havde været længe! :/

Jeg fik købt disse fine ting derinde  

Derudover fandt jeg en masse forskellige slags af de her kasser med nissebo. Hvor fine er de lige, jeg bliver nødt til at købe sådan en næste gang her er derinde. Denner var min ynglings

Efter vores hyggelige tur, tog vi hjem og hyggede med Disney film og jeg lavede hjemmelavede pitabrød til aftensmaden. Nøøøj hvor var de bare lækre!

Derudover var jeg lørdag oppe i min gamle lejlighed i Helsingør for at klare den sidste rengøring inden den skal stå tom og klar her den.15/10, det var lidt underligt at stå i den tomme, rungende lejlighed, men det er rigtigt dejligt at (heldigvis) snart få den ud af verden, og nyde at jeg har fået er helt fantastisk liv i Birkerød 🙂

Efter rengøringen, skulle jeg liiige ud og se på nogle butikker – KUN KIGGE! Det kan jeg selvfølgelig ikke finde ud af, og fik købt disse fine ting hjemtil.

Til aftensmad lavede jeg kyllingeburritos :P, det var bare lækkert lækkert…

Håber også I havde en dejlig weekend 🙂

Get Free Email Updates!

Signup now and recive my newsletter

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.