Jeg har haft lidt travlt det sidste stykke tid, så det er længe siden at jeg har fået lagt noget op.. Vi har haft en rigtigt dejlig weekend, hvor vi også har nået rigtigt meget – skønt 🙂 Lørdag var vi ude og købe vintertøj til min papsøn. Vi fandt både flyverdragt, termosæt og lækre vinterstøvler på tilbud i Intersport. Tøjet var af mærket McKinley – kender I det? Jeg har nemlig kun hørt godt om det og at det varmer. flyverdragten med det fede militær mønster kostede 400kr og termosættet kostede 200kr – Jeg kunne godt lide at der var lidt blåt i også.

Derfor købte vi også et par sorte/brun/blå vinterstøvler fra Bundgaard til 400kr (elsker Intersport og deres medlemspriser), og hold da helt op .. han er snart 6år og bruger en str 34 i vinterstøvler :D, men han er altså også høj af sina alder – 122 cm.

Jeg fik selvfølgelig også købt lidt vintertøj. Man skal jo huske sig selv 😉 Jeg havde tidligere bestilt vinterjakke og vinterstøvler fra Zalando – her – Men støvlerne sad desværre dårligt og var uden hold og jakken var ret så meget lang i ærmerne. derfor fandt jeg i Stadium en vinterjakke fra Everest til 900kr (nypris 1300kr) og i Peak Performance fandt jeg et par fede Sorell støvler til 1200kr, der sad skide godt – men meget små i størrelsen.

Vinterjakke fandt vi desværre ikke .. håber lidt at vi kan finde en denne weekend 🙂

Om søndagen tog vi til Helsingør og besøgte min søster, nevø og svoger. Alexander har ikke kørt så meget på løbehjul og min nevø er super god til det (de er begge 5år) så vi tænkte vi alle skulle tage en tur i multiparken i Helsingør (en stor skaterpark til alle aldre) Alexander har arvet min nevøs gamle løbehjul som han kan øve sig på, og det gik rigtigt godt. Han er altid meget bange og nervøs for at falde eller køre ind i nogen, men han var meget bedre end forventet 🙂 Virkelig en overraskelse – og det vigtigste af det hele så syntes han det var rigtigt sjovt og ville slet ikke hjem igen 😉

 

 

 

Get Free Email Updates!

Signup now and recive my newsletter

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.