Jeg har tidligere fortalt hvor meget jeg elsker julen. Det er virkelig en dejlig og hyggelig højtid 🙂 jeg bliver altid lidt ekstra glad og kan ikke få nok lyskæder og hyggebelysning i julemåneden. Jeg havde jo fået købt lidt for meget ind ad juleting- end hvad jeg havde tænkt mig.. men hey! Man bliver jo revet med 😉 jeg havde derfor lovet mig selv at jeg først måtte pynte op, tidligst 1.advent. Dette holdt dog ikke da min papsøn ikke er hos os før den 4 december – og han ville jo SÅ gerne være en del af oppyntningen og se sit flotte lysende juletræ inde på værelset. Så det blev sidste weekend jeg fik pyntet op istedet (det gjorde mig selvfølgelig ikke noget  .. jeg havde jo en god undskyldning 😉 )

Nøøj, hvor jeg bare glæder mig til juleaften, med børn, dejlig mad og familiehygge ..

I stuen 🙂

Mine fantastiske LED blok lys fra Sirius pyntet med julekugler, mine smukke TripTrap nisser og min Rudolph kalenderlys-stage og kalenderlys fra Medusa Copenhagen

 

Juletræ i stuen

Elsker mit skønne plastikjuletræ fra Cute Christmas og min flotte julebuk med lys fra imerco

I soveværelset 🙂

Det er ikke jul uden min svenske julestage

I køkkenet

Alexanders værelse (Min papsøn)

Plastikjuletræ fra IKEA og min svenske julebuk

Adventsgaver til Alexander & manden ♥ 🙂

Ha en fortsat skøn og dejlig 1. advent

Get Free Email Updates!

Signup now and recive my newsletter

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.