Februar måned – Tja, den er godt igang… Puha! Jeg synes bare at tiden flyver afsted – hold da op hvor går tiden stærkt jo ældre man bliver.

Nu er det allerede snart forår!

I Februar måned, er fuglene allerede begyndt at synge om morgenen – og har gjort det længe. Det er mærkeligt, men dejligt! 🙂
Selvom vi er sarte, brokker os og synes at det har været koldt! Så har det været en meget mild vinter i år – og det kan mærkes på fuglene. Jeg ved ikke om de har valgt ikke at flyve sydpå i år pga. temperaturen? Men ….. Jeg håber ikke at der er mange der er faldet om de sidste dage, hvor vi har haft frostvejr 🙁 Stakkels pip-fugle – Vejret er kommet helt bagpå dem..


Jeg glæder mig simpelthen så meget til foråret. Til det er varmt nok til at tage en lækker tynd jakke på, og kan mærke solens skønne stråler i ansigtet og bare nyde varmen, og fugle kvidret ♥
Det er utroligt så meget de ting påvirker os.

For hold da op jeg er svær at få op om morgenen om vinteren. Jeg er træt hele tiden og bliver let irriteret.
Men om foråret/sommeren, vågner jeg af det lyse vejr og er frisk.
Jeg har masser af energi hele dagen, er glad og vil bare gerne ud og opleve noget eller sidde på en udendørs café med en god frokost eller noget læskende og hygge med nogen jeg holder af 🙂

Det er sjovt, hva..
Kender I til det?

Nå .. Nok om det!
Har I set nedenfor nogle fine ting, som man bare burde eje?
Elsker det hele! 😉
Men er virkelig faldet for billedet – Det er så fint 
Øreringene elsker jeg (og farven … WAUW!)
Kaffekoppen er altså også sjov. Jeg kunne snildt bruge en fed kaffekop mere 😉 Haps!

 

1. Sengetøj fra Piet Hein //2. Træningstights fra Nelly //3. Plakat fra Bylux //4. Bukser fra Adidas //5. Øreringe fra H&M  //6. Kaffekop fra Eniito //7. Kjole fra H&M //8. Dyb tallerken fra Kähler


Mine ønsker, den første måned i det nye år:

[1] Skønt, lækkert & blødt sengetøj fra Piet Hein. Wauw! Det ville jeg gerne have. Så smukt! 
Jeg trænger virkelig til noget nyt & lækkert sengetøj, istedet for det gamle slidte bras jeg har herhjemme 😉

[2] Jeg kunne virkelig godt bruge nogle nye fede træningstights. Er ret vild med disse!

[3] Jeg elsker at hænge flotte, fede & sjove plakater op i mit hjem. Det pynter virkelig! Denne fra Bylux er simpelthen så fin. Jeg må eje den

[4] Jeg kunne simpelthen så godt bruge et par fede Adidas træningsbukser. Ikke til at træne i, men bare til at tulle rundt i derhjemme, eller smutte ud at handle i. Jeg er helt vild med disse – De er så fede!  Det ligner et par bukser der sidder rigtigt godt, og så er jeg helt vild med kanten forneden

[5] Jeg er helt vild med tassel øreringe – dog ejer jeg ikke et eneste par haha 😀
Jeg har tidligere ønsket mig nogle fra ByBram.  Mega fede, men lidt dyrere end disse fra H&M – og de er også vildt fede! 😀 yay! Jeg elsker farven.

[6] Jeg elsker personalisized kaffekopper. Elsker at have sjove & hyggelige kopper, som er mine at drikke kaffe af hver morgen og som gør mig glad 🙂 jeg har nogle stykker.  Denne kaffekop fra Eniito er jeg helt vild med – Den er jo så fed & sjov! Jeg må have den 

[7] Den er så fin denne kjole. Har kigget på den længe. Elsker det lidt løse boheme look, med bare skuldre og farven er smuk – Den er perfekt til sommer! (Hvis det bliver sommer i år – Ja, man kan jo aldrig vide, suk!) 

[8] Ej, noget jeg virkelig godt kunne bruge, er nyt service. Tallerkner – middag & frokost, dybe tallerkner, skåle osv. Jeg trænger virkelig til en udskiftning. Dette fra Kähler er super smukt og enkelt 🙂 Jeg vil gerne bibeholde at kun have hvidt service (Evt. med noget mønster, som her), for så kan man style med farvede gryder, skåle, glas osv. som det passer ind.

Get Free Email Updates!

Signup now and recive my newsletter

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.