Halløjsa

Puha! jeg er lidt træt.. Vi fik sovet ret længe efter julefrokosten, heldigvis… Men så var det også bare op, og hen og hente min bonussøn hos hans mor.

Vi tog en tur i Tivoli for at julehygge. Jeg elsker at være i Tivoli i julen. Der er bare så smukt og helt fantastisk, med alle de julelys Det er bare noget helt specielt..

Så aftenen gik bare på at gå hyggelige ture i tivoli og se på al juleudsmykningen.. Bagefter gik vi ind i et af deres julehuse og købte æbleskiver til Alexander og en flæskestegssandwich til manden og jeg – vi var altså blevet lidt sultne. Det var næsten ikke til at få en plads derinde… Hold da op, der var mange mennesker!

Da vi skulle hjem, huskede Alexander mig lige på at vi skulle have donuts med hjem – meget vigtigt! 😉
Vi har en tradition om at når vi er i København – tæt ved hovedbanen, så skal vi altid have donuts fra ‘Dunkin Donuts’. Det er de bedste donuts i verden  fantastiske! Og Alexander kan næsten ikke vælge når han står og kigger på alle de donuts med forskelligt frosting og pynt 😉
Han faldt i søvn i bilen, på vej hjem, og da vi kom hjem var det donuts tid og film 🙂 (Vi så landet for længe siden – lillefod! På Netflix havde de desværre ikke den gamle orginale, som jeg så da jeg var lille.. Det er altså den bedste! Ikke alt det der animerede p*s 😉 hehe..

Get Free Email Updates!

Signup now and recive my newsletter

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.