⇒ Reklame

Chokolade…. En kvindes bedste ven

♥ Jeg har modtaget en pakke med 7 lækre plader chokolade♥

Disse plader har jeg modtaget fra Planete Chocolat, som er en chokolade virksomhed der laver noget af det lækreste belgiske chokolade – ever! Det smager fuldstændigt fantastisk.

Planete Chocolat ligger i Belgien – I hjertet af Bruxelles.

Udover at smage fuldstændigt fantastisk – og bare smelte i munden♥ Så er alt deres chokolade også lavet på 100% rent kakao smør og er uden konserveringsmidler, samt uden genmodificerede produkter – Det er ihvertfald noget jeg selv lægger utroligt stor vægt på. Jo renere produkter, jo bedre 🙂

Det er lækker chokolade, som man skal nyde og ikke bare hælde ned i halsen som var det Toms chokoladebarer 😉 jeg synes heller ikke at man kan spise en hel plade af gangen, da det er kvalitets chokolade, og det giver bare en anden form for “chokolade mæthed”.

Jeg modtog pakken der hedder ‘The Gourmet Collection‘.
Denne modtog jeg i en pakke, der var plastret til med fragile klistermærker, og da jeg åbnede pakken indeholdt den foruden mine skønne chokolader – også to køleelementer, som sørgede for at chokoladen ikke skulle smelte på turen – det synes jeg da ihvertfald er rigtigt god service.
Jeg fjernede køleelementerne og fandt den fineste brune velourpose med logo. I forlommen på denne lå der en guldkuvert, med et lille brev hvor de takker for købet af deres chokolade og inde i selve posen var min dyrebare chokolade så gemt.
De gør virkelig meget ud af at man får en god oplevelse ved at modtage deres chokolade.

Udover dette, så er leveringen virkelig hurtig, og der er gratis levering til Danmark.
Jeg bestilte mine chokolader om onsdagen, om om torsdagen stod pakken udenfor min dør.. WOW! 🙂

Min ‘Gourmet Collection’ pakke indeholdt:

  • 1 pakke mørk chokolade med kaffe
  • 1 pakke mørk chokolade med kokos
  • 1 pakke mørk chokolade med karamel
  • 1 pakke mælkechokolade med puffede ris
  • 1 pakke mælkechokolade med hasselnødder
  • 1 pakke hvid chokolade med Spéculoos (en eller anden slags krydret kiks)
  • 1 pakke hvid chokolade med cacaobønner

De er virkelig lækre. Den ene af pakkerne – den med Mørk chokolade & karamel, lavede jeg cookies med. De blev sindsygt gode, og Alexander min bonussøn var helt vild med dem ♥♥

Opskrift på cookies, kommer på bloggen en af de næste dage 🙂


Udover de plader jeg modtog, så har de så meget andet lækkert – det bliver jo helt svært at vælge hvad man skal have.

De har også en masse smukke gaveæsker. Chokoladen er smuk & lækker og æskerne er det samme 🙂 Hvem ville ikke blive glad for at få sådan en smuk æske med kvalitets chokolade i gave? Ja, jeg spørger bare.

Der er gaveæsker der er lavet specielt til forskellige højtider. B.la Morsdag, farsdag, valentinesday etc.
Derudover så ville sådan en gaveæske være perfekt som en fødselsdagsgave, bryllupsgave eller værtindegave 🙂

Du kan også udover forskellig slags chokolade, købe smørepålæg lavet på denne lækre chokolade og macarons med chokolade i midten – HAPS! ♥

 

⇒ Dette indlæg er sponsoreret af Planetechocolat.com

I mine sponsorerede indlæg er det min egen personlige mening/holdning der kommer til udtryk, og jeg udtaler mig ikke positivt om produkter jeg ikke selv synes fungerer eller kan lide. For mig er det vigtigt at være troværdig overfor mine læsere og mig selv

Get Free Email Updates!

Signup now and recive my newsletter

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.