⇒ Reklame

Jeg har altid været betaget af design letters, og kigget på deres produkter både på nettet og i forskellige fysiske butikker – Deres design er bare så fint & enkelt. Jeg har dog aldrig ejet noget af det.. Der er så meget jeg ikke ejer – som jeg gerne ville hehe 😉 (sådan har alle det vel) Man kan jo desværre ikke købe alt.

Nu har jeg så været inde og ose lidt på Kalejdoskop.dk, og hvor får jeg bare lyst til at købe en masse fine ting ♥

Min lille nevø fylder faktisk 1år om under 2 måneder, og jeg overvejer at købe noget baby-ting fra Design Letters til ham – Det bliver hans forældre helt sikkert glade for 🙂

Jeg tænker at et bestiksæt, tallerken og skål i melamin lige ville være sagen

Udover baby-ting, har jeg selvfølgelig også kigget efter lidt til mig selv..
Nedenfor kan du se nogle af mine favorit ting fra Design letters1. Baby’s first book //2. Kop //3. Neon farveblyanter //4. Træklodser //5. Baby bestik //6. Weekly planner //7. Vase //8. Snackplate //9. Kalender 2017


Hvis du har en baby, så synes jeg at klodserne er fine♥
Derudover er jeg selv ret vild med vasen, Koppen & kalenderen

Ejer du selv noget fra Design Letters? 🙂
Kop og bogstaver fra Design Letters

 


⇒ Dette indlæg er sponsoreret af Kalejdoskopshop.dk
I mine sponsorerede indlæg er det min egen personlige mening/holdning der kommer til udtryk, og jeg udtaler mig ikke positivt om produkter jeg ikke selv synes fungerer eller kan lide. For mig er det vigtigt at være troværdig overfor mine læsere og mig selv.

Get Free Email Updates!

Signup now and recive my newsletter

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.