Det er bare så fantastisk at vejret er blevet varmere, og sommeren er på vej. Der er ikke noget bedre end sommer & sol …. Den største del af tiden i Danmark er med kulde, regn, slud & sne, så det er bare om at nyde sommeren & solen den korte tid den er her.

Så snart det er varmt nok, så hopper jeg i sommerkjolen – og jeg glæder mig 🙂
Der er ikke noget bedre end bare at smide en kjole over hovedet og tage et par klip klappere på.

Jeg elsker elsker kjoler
Udover kjoler, så elsker jeg farven blå – den er så smuk!

Der er intet smukkere end blå kjoler. Derfor har jeg været inde på profilart.dk, og kigge lidt på sommertøj, og her fandt jeg noget superfint sommertøj til dig i blålige nuancer – Hvis du lige kunne bruge lidt nye pjalter 😉

Man kan vel aldrig få for meget tøj, vel? Især ikke kjoler …


1. Bukser //2. Kjole //3. Kjole //4. Top //5. Kjole //6. Nederdel


Jeg er selv helt vild med nr. 2 – Den smukke blå kjole & nr. 3 – Denim kjolen..
Dem overvejer jeg stærkt at udvide min kjolesamling med 🙂

Find mere lækkert sommertøj til kvinder her: http://www.profilart.dk/lollys-laundry/


Dette indlæg er lavet i samarbejde med Profilart

Get Free Email Updates!

Signup now and recive my newsletter

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.