Vi har været i Playa del Ingles en gang tidligere og var vilde med det. vi har haft lejet en bil og kørt hele øen rundt, men Playa del Ingles synes vi er skønnest

Vi fik dog en lidt anderledes oplevelse af byen denne gang.

Playa del ingles er skønt, de har strand, lækre restauranter og gode hoteller med venligt personale. Jeg var dog ikke klar over at der var SÅ stor forskel på byen, som der åbenbart er …

Inden vi tog af sted, spurgte  min chef mig under en samtale: “Men, Monia .. Playa del Ingles, er det ikke der hvor alle de homoseksuelle kommer?” Jeg grinede lidt og sagde at det mente jeg altså ikke .. og jeg har været der før.

Vi tog så afsted, og ankom til hotellet. Det første der springer os i øjnene er 2 homoseksuelle der sidder i poolen og flirter (ret voldsomt) med hinanden. Jeg kan straks se på min kærestes ansigtsudtryk at han tænker: Oh my! Hvad f***** er det for et hotel du har booket, din klovn!

Vi ser derefter resten af dagen  (og efterfølgende dage mandepar overalt. (Og det er altså ikke fordi at jeg har et problem med homoseksuelle) Vi spørger vores guide om det og han siger at det er et meget homo-venligt hotel vi bor på, og at på denne del af øen kommer de homoseksuelle.. vi har efterfølgende lagt mærke til hvor mange homoseksuelle vi har set i byen, klubber, caféer & restauranter  osv. henvendt til homoseksuelle. så hvis du er homoseksuel eller biseksuel er den vestlige del nok lige noget for dig. Hvis du er heteroseksuel eller har børn med på ferie er den østlige del af Playa del Ingles nok mere noget for dig / jer. sidste år boede vi i den østlige del af Playa del Ingles og vi så intet – det er derfor vi føler vi har fået to vidt forskellige oplevelser. hvis I holder ferie her, skal i vide at Yumbo centret der ligger på den vestlige del er et homo/ drag underholdnings sted sen aften / nat, men om dagen er alle slags mennesker der og der er masser af souvenir butikker og spisesteder

Playa del Ingles er en kæmpe turist by, med strand, pool, restauranter og underholdning. men der er ikke shopping muligheder  (undtagen tarveligt souvenir butikker) så hvis du vil shoppe er det bedst at tage til Las Palmas. Enten i byen eller i centret ‘ Las Arenas ‘. Læs mere om bus og priser her.

Derudover ligger der også et godt center ved San Augustin, lige før Las Palmas.. Det hedder ‘Atlantico‘ og rummer butikker som ‘ Zara, Mango Pull & Bear ‘. Bussen kører direkte og det tager ca. 30 minutter, det er billigt og koster kun ca. 2 Euro pr. person. Tag bus 90.

  • I Playa del Ingles, er der rigtigt mange gode spise steder, en lækker strand og der er en lille “ørken” som er sjov at gå igennem.
  • I Puerto Rico kan du komme på dolphin / whale watch ude på havet. Det har jeg haft rigtigt god erfaring og oplevelse med. det udover kan du komme med noget party båd osv.
  • I selve Maspalomas er der masser af bjerge at køre op i, og nyde udsigten – det er virkelig flot. man kan også komme på vandretur i bjergene og se vulkankrateret Caldera de Bandama.

Idag har vi bare slappet af og ligget og solen ved poolen.. ( selvfølgelig med en lille Gin & Tonic ) Jeg har haft dette på idag. Perfekt til en dag ved poolen. En stropløs & elastisk sort kjole, klip klap & solbriller.

Kjole: Atmosphere // Klip Klap med glimmer: H&M // Sorte solbriller: Prego

Get Free Email Updates!

Signup now and recive my newsletter

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.