⇒ Reklame 

Så har jeg modtaget månedens Lookfantastic beautybox, og som altid er den fantastisk!♥

Af alle de beautybokse jeg har modtaget, synes jeg virkelig at jeg har fået en masse fantastiske produkter, og jeg har fundet en hel masse produkter som jeg intet kendte til i forvejen, men som er endt med at blive mine favoritter, og som jeg ikke kan leve uden…

Denne beautyboks er fantastisk til at finde nye favorit produkter, og så er det ikke engang dyrt 🙂

  • 3 måneders abonnement (3 bokse) – 135kr pr boks
  • 6 måneders abonnement (6 bokse) – 129kr pr boks
  • 12 måneders abonnement (12 bokse) – 126kr pr boks

Denne måneds boks hedder: Wanderlust, og den er simpelthen så fin ♥
Den indeholder en hel masse lækre produkter, og mange af dem er lige til at tage med på sommerferien 🙂

I bunden af låget, er der også altid et lille citat 🙂 Det ser jeg altid frem til at læse.
Denne gang står der: ” She believed she could, so she did “… Godt og sigende citat! Elsker det ♥ det prøver jeg at leve efter.Denne måneds beautyboks er virkelig smuk. Da jeg så den tænkte jeg straks ” At drømme sig væk”.
– Drømme, rejser & skønhed ♥♥

Den er pakket ind i et fint blåt silkepapir… Blå er min yndlingsfarve – så kan det jo ikke blive bedre 😉
der et lille Elle blad samt et lille LookFantastic beautybox blad med i.

Derudover indeholder boksen:

  • Kérastase: Shampoo
  • First Aid Beauty: Facial Radiance Pads
  • Balance me: Balancing Face Moisturiser
  • Hailey Baldwin: Super Lips Lipgloss
  • Bellapierre: Shimmer Highlighter
  • Monu: Rosewood Reviving Mist

Kérastase: Shampoo
En styrkende shampoo fra Kérestase. Den er til ødelagt hår  & spaltede spidser.
Jeg har ikke prøvet denne endnu.

– Den indeholder desværre sulfat, parabener & parfume – til dem der er interesserede i  at undgå det. Jeg prøver jo selv at undgå det i for mange af mine produkter (helst alle!)First Aid Beauty: Facial Radiance Pads
Rondeller til ansigtet. De Exfolierer, toner & gør huden mere skindende. De skal bruges efter huden er renset.

Min hud er desværre for sart til dem – Jeg har utroligt sart hud.Balance Me: Balancing Face Moisturiser
Ansigtscreme fra BalancwMe. Den er super let og tynd – nem at påføre.
Cremen er lavet af 99% naturlige ingredienser, og fyldt med E-vitamin.
Cremen dufter skønt af de naturlige citrus olier der er i.

Cremen er uden parabener, mineralske olier sulfater, petrolium, plastik & parfume.. HALLELULJA! ♥ Lige noget for mig.Hailey  Baldwin: Super Lips Lipgloss
Lipgloss fra Hailey Baldwin. Jeg havde aldrig hørt om mærket før jeg modtog denne … Men jeg er vild med den ♥♥ Selve farven er super fin & naturlig. Den dufter skønt 🙂 og påførings applikatoren (Ja, hvad kalder man den haha) er super fleksibel, så  følger ens bevægelser og tryk – den er så let at påføre og den klistrer ikke 🙂

Masser af plusser herfra. Skal selv kigge nærmere på den i andre farver 🙂Bellapierre: Shimmer Highlighter
En super fin glimmer highlighter fra Bellápierre 🙂


Monu: Rosewood Reviving Mist
En lækker face mist fra MONU. Bruges til at sprøjte i ansigtet for at få makeuppen til at holde bedre, køle/friske ansigtet op en varm sommerdag og give huden et lille energiboost.

Denne face mist dufter skønt og er forfriskende.
Derudover er den ikke testet på dyr (vigtigt!!)
Jeg er helt vild med facemists ♥

– Denne indeholder dog desværre parabener, for dem der har brug for at vide. Det er selv noget jeg går meget op i, ikke at have for meget af (eller slet ikke noget) i mine skønhedsprodukter.


Udover den fantastiske beautyboks, kan du lige nu få 15% på Lookfantastic.dk, hvis du køber for min. 500kr.
Rabatkode: JUNI15 ♥


⇒ Dette indlæg er sponsoreret af Lookfantastic.dk

I mine sponsorerede indlæg er det min egen personlige mening/holdning der kommer til udtryk, og jeg udtaler mig ikke positivt om produkter jeg ikke selv synes fungerer eller kan lide. For mig er det vigtigt at være troværdig overfor mine læsere og mig selv

 

Get Free Email Updates!

Signup now and recive my newsletter

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.