Madpakkerne .. Den kedelige og sure aftentjans, som bare skal overståes. For nogen.

Jeg synes faktisk at det er hyggeligt at lave madpakker og udtænkte forskellige sammensætninger af lækre ting og nye  smage til de små, så de ikke er kræsne 🙂

Jeg laver madpakken om aftenen – når Alexander er lagt i seng, så jeg ikke skal stresse med det om morgenen, hvor man altid har travlt!

Nu skal jeg ikke være hellig… Selvfølgelig har jeg da en dag indimellem, hvor jeg ligger rigtigt godt i sengen med et godt tv-program (halvt vågen – halvt i søvne 😉 ) og ikke kan overskue tanken om at skulle ud i køkkenet og lave madpakke .. Selvfølgelig .. men når jeg først kommer derud, så er der ingen problemos (det er lidt ligesom med træningen haha), og så er det faktisk meget hyggeligt! 🙂

Jeg gør meget ud af at han får en sund og varieret kost i skolen, så masser af lækkert brød, masser af grønt og lidt lækker snack (ikke slik – men han fik en halv hjemmelavet romkugle med på sin fødselsdag ♥)

Vi har købt en madkasse til ham fra Sistema. den hedder Sistema – slimline Quaddie, og er helt fantastisk. Vi er rigtigt glade for den, og det er han også selv.
han synes jo at det er helt fantastisk med alle de rum, til at lægge alt muligt lækkert i ♥ 
Den indeholder 3 rum øverst (2 små + 1 stort) og et stort alm madkasse rum nederst. Derudover følger der en lille flaske med.

madkassen er BPA og Ftalatfri – Kæmpe bonus!

Sistema er fuldstændigt fantastisk, og man kan få så mange gode ting derfra 🙂 Både til madpakke og generelt til køkkenet. se her


De spiser en lille snack ved en 10 tiden. Der har en denne gang fået knækbrød & en gulerod med


Broccoli er han helt vild med til aftensmad, så jeg vovede mig en dag ud i at give ham det med i madpakken – råt! Det ville han ikke have. Så gav jeg ham det med denne gang – kogt (og huskede at fortælle ham at det altså var kogt), og det var han vild med – jubii 🙂 Husk at brug broccoli stokken – den smager lækkert!


Tomater (oftest cherrytomater) er et kæmpe hit. Det får han faktisk med hver dag 🙂


Ananas – Frisk anans vel at mærke.. Ikke det der dåsepjat, det er han også helt vild med at få med, så det sker indimellem.

Det var så den øverste del af hans madkasse, med alt det lækre grønne

I det nederste rum var der:

  • 1 pandekage (delt i to) fra dagen før – så er der noget at glæde sig til 😉
  • 1 sandwich af mine hjemmebagte boller med salat, gulerod & skinke
  • 1 rugbrøds-klapsammen med kyllingepostej
  • 1 fiskefrikadelle
  • 1 lille pakke rosiner
  • ½ pose ‘Paws’ frugtsnacks med dyretryk

Jeg håber at det kunne give dig lidt inspiration

Get Free Email Updates!

Signup now and recive my newsletter

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.