Så er en ny uge snart ved sin start 🙂

Har I haft en god uge?

Min uge har været en smule presset.
Jeg havde meldt mig til min første rigtige pilates time, i torsdags. Men men men …
I tirsdags fik jeg et voldsomt migræne anfald (Ja, jeg lider af migræne 🙁 ) Det var frygteligt.
Derefter havde jeg en knaldende hovedpine de næste 2 dage, så jeg blev desværre nødt til at droppe træningen. Øv! Jeg skal passe på at det ikke går hen og bliver en vane – Det kan det hurtigt blive jo.

Lørdag var vi på TGI Fridays og spise. Alexander fylder jo 8 år i næste uge, så han skulle fejres.
Vi havde for længe siden lovet ham en fødselsdagstur på TGI’s – og han husker det stadig 😉 Han har glædet sig helt vildt 

Det var så hyggeligt. Dejlig mad – Jeg kan anbefale deres ‘Kung fu’ burger eller ‘Italian’ burger 😉
Ved fødselsdage får man en gratis sundae – Der kommer en masse medarbejdere med den, samtidig med at de synger fødselsdags sang (der lyder som et kampråb) 😀 Det var sjovt! Alexander blev meget overrasket og glad 

Tidligere idag, har vi holdt fødselsdag for 10 unger, i vores lille bitte lejlighed. Det var sjovt – og hårdt!! Puha! Det var en superhelte-fødselsdag. med Avengers pynt osv og de fleste af børnene var klædt ud som superhelte 🙂 Der blev holdt skattejagt, hvor de til sidst skulle finde Peter – min kæreste, som var en superskurk der skulle løbe fra dem med slikket, og de skulle så fange ham. Det var et hit!
Jeg har været ude at købe virkelig meget ‘bland selv slik’, til at lave fine superhelte slikposer.
Manden i slik butikken troede at hele posen (ja, der var altså for over 145kr) var til mig haha … Så måtte jeg lige skynde mig at sige at det altså var til en børnefødselsdag, og ikke til min fredags-hygge-foran-fjerneren 😉

Næste uge og weekend bliver mere stille og rolig – og derefter skal vi så holde en fødselsdag mere (for familie)

 

Ha’ en rigtigt dejlig uge ♥

 


Ugeplan


Mandag

Hakkebøf med sødkartoffel fritter & avocadomos


Tirsdag

Panini med skinke & spinat


Onsdag

Wok med ris


Torsdag

Rester af wok med ris


Fredag

Hawaii pizza


Lørdag

Koteletter med kogte kartofler, glaserede gulerødder & flødestuvet spinat


Søndag

Kartoffelsuppe & flutes


Indkøbsliste

2 – 3 personer

Mandag

 • 400 – 50 gram hakket oksekød
 • 750 gram søde kartofler
 • Olivenolie
 • Havsalt
 • 2 avocado
 • 1 citron

Tirsdag

 • Godt brød eller paniniboller
 • 1 pose frisk mozzarella
 • 1 – 2 håndfulde spinat
 • 1 lime
 • Italiensk proscuito skinke
 • Olivenolie

Onsdag

 • Basmairis
 • 1 squash
 •  4 gulerødder
 • 1 broccoli
 • 1 rødløg
 • 3 fed hvidløg
 • 1 chili (med eller uden lameller)
 • 5 cm ingefær
 • Rød karrypasta
 • 2 – 4 kyllingebryst
 • 1 frisk majs eller ½ dåse majs
 • 1 frisk ananas
 • 150 gram sukkerærter
 • 1 dåse kokosmælk (ikke light)
 • Cashewnødder
 • Sesamolie

Torsdag

 • Rester fra Onsdag (Wok)

Fredag

 • 500 gram Manitoba hvedemel
 • 1 gær
 • Olivenolie
 • Sukker
 • 1 pose frisk mozzarella
 • 1 pakke Italiensk skinke (Proscuito)
 • 1 frisk ananas
 • Tørret oregano
 • Tomat sauce (købt eller hjemmelavet)

Lørdag

 • Små kartofler
 • 3 – 4 store gulerødder
 • Honning
 • Olivenolie
 • Frisk rosmarin
 • Tykke, gode koteletter
 • 200 gram frisk spinat
 • Smør
 • Muskatnød
 • 250 ml fløde

Søndag

 • 1 – 1 ½ kg kartofler
 • 3 porrer
 • Bacon (min. 300 gram)
 • Frisk timian

Flute:

 • 1 pakke gær
 • Olie
 • 500 gram hvedemel
 • Evt. havsalt, sesam, mel, frø eller kernerHvis du prøver mine opskrifter af, ville jeg elske at du smed et billede af din mad på instagram og taggede det #Moniamagdalena, så jeg kan følge lidt med 

Get Free Email Updates!

Signup now and recive my newsletter

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.