Marts måned! WAUW!
Tiden går bare så stærkt, og omg, jeg fylder snart 31 år .. Puha!
Jeg er lige kommet over det store bump at passere de 30 – Hvordan kan jeg fylde 31 år allerede om 2 måneder?? 🙄


Har I været syge? Jeg kender en masse der har, og så ramte det mig selv  i sidste uge – øv!
Har haft det super skidt, med ondt i halsen (følelsen af sandpapir i halsen), snottet, træt & tung i hovedet!
Det er bare noget rigtigt øv ..

Jeg har en hel masse planer denne måned – Så jeg kommer da til få tiden til at gå.


Mine planer for Marts:

 • Træne – Nu skal jeg have gang i den pilates, som jeg så gerne vil gå til
 • Håber at jeg kan finde tid til at mødes med min søde kusine og samtidig besøge min gamle morfar
  De er svenskere & bor begge i Sverige! Man ved jo ikke hvor længe man har ham, og jeg hygger mig sådan med min kusine når jeg ser hende
  Men ej, hvor er det svært at få tid til at se min svenske familie 😕
 • Min kæreste har fødselsdag
  Han fylder 36 år. Det skal fejres!
 • Min svigermor har fødselsdag
  Ja, hun har så fødselsdag dagen efter 😊 Lørdag den 3. marts holdt vi 2 x fødselsdagsfejring. Vi tog hjem til mine svigerforældre, hvor vi spiste mad & hyggede. Alexander blev der og sov til dagen efter.
 • Holde fri
  Jeps! jeg har en masse fridage i marts måned! 🙂 Jeg holder fri fra den. 9 – 13 marts og derefter holder jeg påskeferie fra den 26 marts – 2 april. Det bliver skønt!
 • Blogge
  Jeg håber at jeg kan få planlagt at lave lidt flere indlæg, redigeret billeder osv nu da jeg har en del fridage. det kunne være super dejligt! og få kigget alle mine gamle indlæg igennem og optimeret dem. De kunne sikkert godt trænge til en opfriskning.
  Ja, man har jo ikke tid til det hele! 😉
 • Organisere mapper på computeren
  Igen … Nu når jeg har alle de fridage, så håber jeg at kunne få ryddet op i en masse. B.la min pc!
  Jeg har simpelthen så mange billeder og mapper. Både til bloggen og mine alm. billeder – Og jeg føler bare ikke at der er struktur i det – Det stresser mig lidt!
  Jeg synes ikke jeg har tid i hverdagen til at sætte mig ned og rydde op i alt det l*rt 😉
 • Fotografere
  Jeg skal ud i det gode (og kolde!!!) vejr & fotografere 🙂 Ud og øve øve øve.
  Min nye hobby kræver jo tid, men jeg elsker at fotografere.
  Tæker at jeg skal ud og udforske København & tage en masse fantastiske billeder, fra rundt omkring København i min ferie (Folk mener at jeg har taget nok billeder af Kronborg nu! haha! 😀 Jeg kan aldrig få for meget Kronborg 😉)
 • Eksperimentere med mad
  Igen .. I alle mine fridage har jeg ekstra tid i hverdagen 🙂 Hvorfor ikke bruge den på at eksperimentere med nye lækre retter, som jeg kan dele med jer på bloggen 🙂 Besøge min søster & mine nevøer
 • På min fridag, fredag den. 9 marts, har jeg planlagt morgen pilates i Holte, og derefter kører jeg direkte til Helsingør og mødes med min søster og min yngste nevø (1 ½ år). Vi skal gå rundt og hygge & drikke kaffe eller spise noget lækkert! Derefter henter vi Benjamin (7 år) tidligt fra skole og hygger med ham også! Bruger så meget tid med dem, som jeg kan
  Benjamin savner mig, efter at jeg flyttede væk fra Helsingør.
 • Kaffeaftale med veninde
  Jeg har en god veninde som jeg håber at jeg kan få planlagt en hyggelig kaffeaftale med i marts måned.
 • Jeg skal klippes
  Ja, hvem kunne ikke bruge pasning & pleje af sig selv?? 😉💇
 • Jeg skal da prøve madklubbens nye restaurant – FoodClub.                    Det lyder som et super fantastisk & lækkert koncept.🍴
 • Og … Så skal jeg prøve den sunde (næsten vegetariske) restaurant/café Gló.
  Den har jeg ville prøve længe, og nu skal det være! Det lyder simpelthen så spændende & lækkert! laver selv lækre salatbowls herhjemme til aftensmad indimellem – og ja, Alexander spiser dem også med største fornøjelse 🙌😀

Get Free Email Updates!

Signup now and recive my newsletter

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.