Hver morgen tager jeg 2 Omnimin Pure. Det er mine multivitaminer, som tages 1 gang dagligt.
Omnimin Pure, er det bedste multivitamin jeg har prøvet – man kan rent faktisk mærke en forskel 🙂

Og det er ikke bare noget jeg siger … i 2013 blev Omnimin Pure faktisk kåret til at være årets bedste helse produkt.


Hvad er Omnimin Pure ?

Omnimin Pure er et alsidigt multivitamin, som indeholder 28 vitaminer, mineraler, antioxidanter samt. andre essentielle næringstoffer.

Derudover har Omnimin Pure fra Biosym fokus på at optimere din krops udnyttelse af næringstoffer, ved at bruge aktiverende vitaminer, organiske mineraler & fosfolipider.

Fosfolipider?

Fosfolipider er en del af kroppens cellemembran, og de sørger for at kroppen udnytter de fedtopløselige næringstoffer effektivt.

Og når jeg skriver aktiverende vitaminer, menes der at de kommer i den rene form de skal være, og ikke behøver at blive omdannet i kroppen, som hos andre medicin producenter.

I f.eks. B12-vitaminets tilfælde skal den mest almindeligt anvendte form, Cyanocobalamin, omdannes i leveren til Methylcobalamin, før det optages. I Omnimin Pure® anvendes netop Methylcobalamin, der således optages direkte og ikke kræver omdannelse. Som kilde til folsyre anvender vi ligeledes den aktiverede form, methylfolat. Derudover indgår de aktiverede former af niacin og pantothensyre.

Ud over dette så er omnimin Pure også et 100% vegetarisk produkt, og er registreret hos ‘The vegetarian society’.

Andre ting ang. Omnimin Pure: Husk at tage pillerne sammen med mad. Jeg har nogle gange taget dem 1 times tid efter at jeg har spist eller inden, og har endt med at få mega kvalme! hehe.. Not good!

Derudover kommer din urin (Ja, her lægger vi ikke fingre imellem … ) til at være helt neon gul, når du tager disse vitaminer. Nu ved du det på forhånd, så får du ikke et chok som jeg fik ;), men bare rolig …… Det er ikke farligt! Det er bare de vandopløselige B-vitaminer, som du udskiller (B2 vitaminet bliver kaldt det gule vitamin 😉 )

Pillerne kan tages af voksne, samt børn fra 11år.

Vitaminer i 2 tabletter
 Vitamin A (800 µg), Vitamin D3 (20 µg), Vitamin E (50 mg), Vitamin C (400 mg), Vitamin B1 (20 mg), Vitamin B2 (20 mg), Vitamin B6 (12 mg), Vitamin B12 (50 µg), Vitamin K1 (100 µg), Vitamin K2 (100 µg), Niacin (30 mg), Folsyre (400 µg), Biotin (200 µg), Pantothensyre (20 mg)

Mineraler i 2 tabletter
 Calcium (200 mg), magnesium (100 mg), Zink (20 mg), Jern (10 mg), Kobber (0,5 mg), Mangan (5 mg), Selen (125 µg), Chrom (125 µg), Jod (150 µg), Molybdæn (25 µg), Bor (3 mg), Silicium (20 mg), Inositol (50 mg), Cholin (50 mg), Lecithin (100 mg)
  


Hvor køber jeg Omnimin Pure?

Nå … Så kommer vi til hvor du kan købe disse fantastiske multivitamin billigt 🙂

Jeg er faldet over siden Billigekosttilskud.dk
Her sammenlignes priser på alle de forskellige kosttilskud, vitaminer, træningsudstyr, protein osv, som der bliver solgt i Danmark – og kun med fokus på dette 🙂

Her finder du det billigste sted at handle dine Omnimim Pure.. Eller andre Multivitaminer.

Det ville være en rigtigt god idé at tilmelde sig nyhedsbrevet hos ‘Billige kosttilskud‘, da du så til din mail, vil få tilsendt tilbud & rabatter på de forskellige produkter 🙂
– Der er da intet bedre end at få rabat på sine ting 

Derudover har de også en rigtigt spændende blog, hvor de kommer ind på vigtigheden af de forskellige kosttilskud, og hvorfor de er så vigtige. Samt råd om proteintilskud, løb & anden sport.

  • Uh … og de har konkurrencer … Ja, jeg har rigtigt været inde og lure lidt 😉
    De har lige haft en konkurrence igang, hvor du kunne vinde lækker protein is ♥ Jeg er meget spændt på at se hvad deres næste konkurrence kommer til at indeholde 🙂 🙂

Hvis I går og tænker på at enten starte på at tage vitaminer, eller skal skifte til noget nyt, så synes jeg at I skulle tage at give Omnimin Pure en chance 🙂

Ha’ en rigtigt dejlig søndag 

Get Free Email Updates!

Signup now and recive my newsletter

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.