Vi er kommet et stykke ind i 2017  nu, så derfor tænkte jeg at det ville være en god idé, at sætte mig nogle mål for resten af året 🙂 Der er så mange ting jeg gerne vil, men som jeg bare ikke kommer igang med eller får gjort. Hvilket bare er dumt! Så nu har jeg simpelthen sat mig ned og lavet en liste med 10 jeg skal skal gøre eller blive nedre til i løbet af 2017

Jeg plejer faktisk aldrig at sætte mig nytårsfortsæt eller mål for det nye år .. Men jeg tænkte .. Nu skal der nye boller på suppen 😉 hvad kan det skade at have fokus på nogle ting, som man inderst inde gerne vil have mere styr på 🙂


1 – Jeg skal og vil deltage i madkurser. Jeg skal deltage i mindst 1 kursus.
Jeg elsker at lave mad, og det at gå og hygge i køkkenet omkring maden får mig til at koble af og tømme hovedet for alle andre unødige tanker. Jeg elsker at udfordre mig selv og prøve nye ting & retter af – Det tror jeg bestemt at min familie sætter stor pris på, med al den gode mad de får 😉
Derfor er madkurser noget jeg længe gerne har villet, men som jeg bare ikke hat fået taget mig sammen til.
Jeg skal nok opdatere jer, med viden & billeder når jeg kan krydse denne af♥

Der er så meget nyt jeg gerne vil lære og så meget jeg gerne vil blive bedre til.

1. Nedenfor er de 4 ting jeg allerhelst vil lære mere om mht. min madlavning:

  • Thai
  • Italiensk
  • Pizza
  • Fondant

2. Jeg vil rigtigt gerne i gang med at meditere. Det er noget jeg længe har ville prøve – Jeg ved ikke om jeg skal prøve selv derhjemme eller om jeg skal starte til noget kursus.
Jeg tror endelig at jeg er klar til at kunne slappe ordentligt af og give slip. Og jeg kan mærke helt ind i min krop at jeg har brug for den stilhed og selvindlevelse som meeditation giver.

3. Fortsætte vinterbadning og prøve at slappe mere af i det, i stedet for at panikke 🙂

4. Fortsætte til Pilates, som jeg er blevet meget glad for♥ Har selv købt mig min egen skridsikre yogamåtte at tage med.

5. Prøve TRX af. (Mindst 1 gang)Så jeg kan få nogle musker i mine tynde-splejse-arme 😉 Til TRX bruger man sin egen kropsvægt til at træne med.

6. Jeg skal i gang med at tørbørste. Jeg har købt en lækker tørbørste fra karameju, som bare står og samler støv, fordi jeg ikke får taget mig sammen.

7. Blive bedre til at se mine veninder. Det har jeg ikke været helt så god til, men det er bare en stor udfordring at pf passet ind i sin travle hverdag, og når man bor langt fra hinanden. Der skal mere planlægning til 😉

8. Sige mere ja til livet og nye oplevelser/udfordringer

9. Lære at tænke før jeg taler……. Tja, det siger vidst sig selv.

Jeg taler bare – især hvis jeg er nervøs eller føler mig dårligt tilpas/akavet stilhed – Kommer hjem fra et sted, og kommer pludselig i tanke om en samtale eller noget jeg har sagt, som måske ikke var så smart eller har sat mig selv i en dårlig/usikker/pinlig situation – så sidder jeg der og over-tænker mig til døde!! (det er vel en kvinde ting….. at overanalysere alt og så drive sig selv til vanvid med det bagefter hehe)

Gør det især hvis jeg er fuld!! (Det er jeg heldigvis meget sjældent – YAY til mig)

10. Jeg skal lære at tro mere på mig selv og blive mere selvsikker – Især på jobbet.


I må meget gerne komme med info eller ideér til noget af det (eller det hele 😉 ) Hvis I ligger inde med noget god viden ♥

Vinterbadning .. Brrr ..

Get Free Email Updates!

Signup now and recive my newsletter

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.