Husk nu din kære mor på mors dag, den 14. maj ♥

Jeg har altid selv overrasket min mor på mors dag – det tror jeg bare er sådan noget, vi er gode til i min familie.. Traditioner! ♥ Vi er 3 børn, så vi plejer faktisk at købe noget sammen til vores mor. Enten får hun tilsendt en kæmpe stor buket blomster, eller også får hun en fin gave – Det er jo vigtigt at ære sin mor & vise at man sætter pris på hende.

”Det gider jeg ikke – jeg kan lige så godt købe blomster til hende hvilken som helst anden dag” – vil nogen så sige.. Ja, selvfølgelig kan du det, og selvfølgelig kan du synes at det er en plat dag – ligesom nogen synes at Valentines dag er plat, men jeg synes det er dejligt at have en dag hvor man fejrer enten kærligheden, sin mor eller … kærligheden til sin mor?? Man kan jo sagtens overraske folk andre almindelige dage også 🙂

Så… hvis du går op i mors dag. Har du så købt din mammi en gave? Hvis ikke, så har jeg evt. lidt inspiration til dig her nedenfor. Jeg er i hvert fald sikker på at det er noget min egen mor ville blive ellevild for at få i gave.

Jeg har for noget tid siden fået øjnene op for netbutikken Watchfelt.

De har simpelthen så mange fantastiske ting til både mænd & kvinder – Der er både ure, armbånd & solbriller.. Så der er lidt til enhver (mors) smag. De har virkelig mange fine ting, og fede mærker.

Desuden har jeg fået fingrene i en personlig rabatkode til dig – så du kan få 15% på dit køb hos watchfelt.dk.. og det er da fantastisk, ik? 🙂

Rabatkode: MagdaLinda

MagdaLinda

Jeg har lavet lidt eksempler til dig, både med ure, armbånd & solbriller – som din mor helt sikkert ville elske..

URE


1. Cluse //2. Inex //3. MVMT //4. TwentyTwo //5. MVMT //6. EYKI

 


SOLBRILLER


1. Triwa //2. Triwa //3. Triwa //4. Triwa

 


SMYKKER


1. Nordahl Jewellery //2. Thread Etiquette //3. Thread Etiquette //4. Thread Etiquette //5. Grand Frank

15% rabatkode til ure, smykker & solbriller – Watchfeldt.dk

Husk at passe godt på din mor – du ved ikke hvor længe du har hende


Dette indlæg er lavet i samarbejde med Watchfeldt.dk

Get Free Email Updates!

Signup now and recive my newsletter

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.