Min hud i ansigtet, var begyndt at se helt tør og kedelig ud at se på…

Jeg ville rigtigt gerne finde et produkt der kunne rense den ordentligt i dybden. Jeg skal bare passe meget på med min hud, da jeg lider af eksem. Jeg føler mig virkelig som en forsøgs rotte når jeg prøver et nyt produkt, for hvis der er det mindste i som irriterer min hud, kan jeg ende med at slå fuldstændigt ud 🙁

Jeg bruger også Locoid + hydrocortison hæftigt i disse dage, da jeg har fået en del eksem under mine øjne 🙁 :(.. Det er bare ikke sjovt!

Nå, men jeg tog chancen, da jeg så denne dybderensende maske – og håbede på at min hud ville tage pænt imod den.
Nu har jeg prøvet den et par gange, og den er helt fuldstændigt fantastisk 

Jeg slog ikke ud af den, og jeg kunne med det samme mærke en forskel på min hud..  Huden blev meget blødere efter brug af denne maske og jeg følte mig virkelig fuldstændigt ren i ansigtet – en skøn følelse.
Jeg er blevet rigtigt glad for den, og vil fortsætte med at bruge den.

Masken indeholder naturlige ingredienser, og mange af dem er økologiske. Der er ingen parabener i – der er dog lidt parfume, men det er ikke noget der har generet mig.. Normalt prøver jeg at undgå parfume.
Den dybderenser din hud for urenheder og blødgør den 🙂


Hvordan bruger jeg den?

Påfør et lag i ansigtet. undgå øjenomgivelserne. Lad det sidde i i ca. 15 minutter.  Fjern masken med vand.
Jeg plejer fugte nogle vatrondeller.
Brug den mellem 1-3 gange om ugen

Hvorfor kul?

Kul er meget kendt for sine rensende egenskaber. Kullet absorberer toksiner og andet forurening/urenheder fra huden.

Masken koster normalt 129 kr hos Matas.
Køb den på tilbud nu!

  

Get Free Email Updates!

Signup now and recive my newsletter

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.