Nye ting .. Jeg ææælsker at få nye ting!  Jeg har tidligere købt mange produkter fra ELF. Jeg har været glad for dem, og de laver nogle gode og billige make-up produkter..

Det senere år er jeg dog blevet mere opmærksom på forskellige parabener, og har fundet ud af at mange af deres produkter desværre indeholder Propylparaben – som siges at være ret hormonforstyrrende. Det afholder mig dog ikke fra at købe produkterme – Jeg husker bare lige at læse hvad der er puttet i dem, inden jeg lægger dem i kurven 🙂

FORDELENE ved ELF produkter:

  • BILLIGT!
  • IKKE testet på dyr
  • Mange parfumefri produkter

De går meget op i at deres produkter ikke testes på dyr, og i USA støtter de arbejedet med misbrug af dyr 🙂 Meget vigtigt, og mange plus point i min bog 

For noget tid siden, var jeg i Føtex, og opdagede tilfældigt at de havde fået udvidet deres minimale ELF udvalg, og der var mange nye produkter. Der faldt jeg over denne Lip exfolitor, som jeg syntes så spændende ud, og samtidig trænger jeg virkelig til at få plejet mine læber.

Nu har jeg haft brugt den i noget tid, og jeg synes at den er super god.
Prisen er kun 45kr, og den indeholder: E-vitamin, sheasmør, avocado, drue og jojobaolie, der plejer og beskytter læberne.

Den fjerner hurtigt og let tør & død hud på læberne og gør dem kysse klar

Brug din lip exfoliator efter behov. Kør den i cirker rundt på læberne – eller påfør læberne og kør i cirkler på læberne med en finger. Når du er færdig, tørrer du læberester og peeling af med en let våd vatrondel. Slut af med læbepmade ♥ KYS KYS!! 
Køb ELF her

Get Free Email Updates!

Signup now and recive my newsletter

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.