Halløj 🙂
Så er årets efterårs jakke/vinterjakke i hus. Jeg har ledt efter en perfekt efterårs jakke, da jeg ingen havde, og det var altså begyndt at blive køligt og blæsende 🙁
Jeg kiggede lidt rundt på nettet (Ja, det er altså der jeg hander. jeg forstår ikke hvilke mennesker med fuldtidsarbejde og børn har tid til at rende og shoppe fysisk i butikker hele tiden) og så faldt jeg over denne uld frakke fra Esprit. Meget flot frakke! 

Det er en ‘2 in 1 frakke’, hvor der inden i uld frakken sidder påsyet en tynd dunjakke med dunhætte – Det ser super fedt ud, synes jeg selv og gør at den er lidt mere isoleret.
Frakken kan fås i 2 farver: sort & taupe (lys). Den koster 1500kr, men de har meget ofte gode rabatter hos Esprit, hvis man melder sig ind i deres kundeklub (Gratis).
Køb den her

Frakken har lommer i hver side – Hvilket nærmest er et must for mig. Desuden har den et bredt bindebelte, hvilket gør den mere classy og gør at den sidder pænere på kroppen, da man selv bestemmer hvor meget man vil binde det.
Jeg er sikker på at jeg bliver super glad for frakken (Er det allerede) og at jeg kommer til at bruge den til den hænger i laser 😉

Den virker varm. Lige nu holder den rigtigt fint på varmen, og den burde også holde til almindeligt dansk vintervejr (det går selvfølgelig an på hvor voldsom en vinter det bliver), jeg har en dunfrake, hvis vejret bliver for is-tids-agtigt! ;). Hvis man tilsætter hue og halstærklæde holder den altså godt på varmen.

Materiale:
Yderstof: 48% Uld | 28% Polyester | 24% Viskose
Inderdel og for: 100% Polyester
Fyld: 90% Dun| 10% Fjer

Get Free Email Updates!

Signup now and recive my newsletter

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.