Det er jul … og jul betyder glögg

Jeg var inde og ose lidt på Members (det gør jeg indimellem 😉 ), da jeg faldt pladsk for denne glögg kande og glögg-sættet.
De har ofte Sagaform inde på Members.
I burde både tjekke Sagaforms mange lækre ting og designs ud, og også tjekke Members ud 🙂

  • Kanden er super fin, og det tilhørende stel i sort, har flotte udskårne figurer (hjerte, stjerne, julebuk), inde i midten skal der være et fyrfadslys, så glöggen kan blive holdt varm, når den står inde på bordet ♥

 

  • Glögg-sættet består af 6 kopper og en skål til nødder & rosiner. Det er ike fordi at kopperne er smukke, jeg faldt bare pladsk for dem, da de ser hyggelige og julede ud ♥

Jeg synes bare at glögg hører julen til, og jeg er især vild med hvid glögg. Jeg skal i år, vove mig ud i at lave hjemmelavet glögg – det smager bare bedst! (alternativt: Køb en ordentlig glögg, der koster lidt mere end den sædvanlige papglögg)
Jeg glæder mig heeelt vildt til at flashe mine nye glögg ting – jeg skal bare finde nogen der vil drikke det med mig hehe 😉 – folk omkring mig er åbenbart ikke så vilde med glögg … I don’t get it!
    

Hvad er Members?

Members er en medlems side, hvor du kan købe rigtigt mange ting, til 50-80% (nogle gange er der virkelig mange lækre ting, og andre gange er der langt imellem). Jeg har købt der nogle gange, og har altid været glad for de ting jeg har fået.
Der er forskellige kategorier: ‘skønhed, hjemmet, sport, børn, herrer & kvinder’ og de sælger rigtigt mange mærkevarer. Produkterne kommer til salg på hjemmesiden, og ligger der i ca. 5 døgn, hvorefter de ryger af – så der er plads til nyt 🙂 Der kommer nye ting/mærker hver eneste dag efter kl. 12.00.
Jeg synes I skulle prøve at melde jer til 🙂
I kan enten melde jer ind på hjemmesiden selv, eller evt. sende mig jeres mailadresse (privat besked eller som kommentar her), så kan jeg invitere jer til at blive medlemmer og i får 50 kr ekstra i bonus til at handle for 🙂 Smart!

Get Free Email Updates!

Signup now and recive my newsletter

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.