Jeg har længe kigget efter denne fine Lightbox rigtigt længe! Nu har jeg så erhvervet mig en, og jeg synes at den er lige så fin i levende live ♥

Min står i stuen, og lyser hyggeligt op om aftenen, men jeg tænkte at den også ville være super fin til børneværelset 🙂

Du kan skrive alverdens ting og sager på denne Lightbox (så længe ordene ikke er for laaaange selvfølgelig 😉 )
Pakken indeholder poser med 72 bogstaver, tal & symboler. De er tilfældigt blandet sammen, men jeg synes at der er en ret god fordeling af det forskellige – det eneste jeg kunne savne, var nogle flere slags symboler 🙂

Til Lightboxen medfølger der ingen strømforsyning, men den kan både bruge batterier (6-AA batterier) eller en 9V adapter. Jeg var ude at købe en 9V adapter, da jeg synes det er smartest – De kan godt blive lidt dyrt i længden med batterier (tænker jeg), hvis man har lampen tændt hele tiden.

Ulempen ved adapteren er selvfølgelig at man kan se en ledning i siden. Så hvis man ikke synes det er så smart, så er det helt klart bedst at køre på batterier – det ersuper at den kan begge dele♥

Denne Lightbox er fra Coolstuff og super billig – kun 199kr. grundet den billige pris er den perfekt til at gøre børneværelset hyggeligere eller som en værtindegave♥


⇒ Dette indlæg er lavet i sammarbejde med Coolstuff.dk

I mine sponsorerede indlæg er det min egen personlige mening/holdning der kommer til udtryk, og jeg udtaler mig ikke positivt om produkter jeg ikke selv synes fungerer eller kan lide. For mig er det vigtigt at være troværdig overfor mine læsere og mig selv 🙂

Get Free Email Updates!

Signup now and recive my newsletter

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.