Da jeg har meget tør hud (og i perioder døjer med eksem – især om vinteren 🙁 ) Syntes jeg at jeg havde brug for lidt mere fugt end hvad min dagcreme kunne give. Svaret måtte være at jeg skulle prøve en serum. Men hvilken??
Jeg ville gerne have en der ikke var spækket med l**t – altså parfume, parabener osv, hvilket je går meget op i 🙂 og så ville jeg heller ikke købe en der var alt for dyr, da jeg ikke ville bruge en miliard-million på noget som jeg ikke vidste om overhoved virkede 🙂

Jeg endte ud med Mellisa Mineral Serum.

Jeg kender Mellisa i forvejen, og er glad for andre produkter derfra som jeg tidigere har prøvet

Gode ting ved Mellisa mineral serum:

  • Serumen indeholder b.la: Grøn caviar, mandler, honning & kæmpenatlysolie
  • Den er økologisk
  • Fri for parfume & parabener
  • Blødgørende


Hvad er en serum?

En serum er en slags koncentrat som du bruger under din dagcreme. Serum giver din hud et ekstra fugt boost og en pænere glød. Serumen trænger ind i de dybere hudlag med næringsstoffer til forskel for dagcremen. Den trænger dybere ind i huden da den er tyndere og opbygget af mindre molekyler end dagcremen. Dagcremen fugter og Serumen reparerer – urenheder og dybtliggende solskader.

Det er vigtigt at passe på sin hud, og gøre den glad 🙂 Din hud skal modstå og finde sig i mange ting – så husk den, og køb GODE ting til den.
Du skal ikke lade dig slå ud af prisen – Ja, en serum ER dyrere end end dagcreme, dette er den fordi at den indeholder flere aktive ingredienser.


Hvordan bruges den?

Et enkelt pumpetryk er nok til hele ansigtet og jeg bruger den både morgen & aften
Serumen fordeles i ansigtet, når den er trængt ind i huden fordeles din ansigts creme ovenpå.


Hvad synes jeg om Mellisa Mineral Serum?

Jeg har kun godt at sige om denne serum. Den er fantastisk.
Der er ikke meget i flasken – tilgengæld skal du heller ikke bruge meget af den af gangen.
Jeg kunne allerede efter kort tids brug mærke forskel på min hud. Den er blevet utroligt meget blødere ♥
Jeg er simpelthen så glad for at jeg endelig fik afprøvet et serum, og jeg vil helst sikkert fortsætte med at bruge det her dag.


Flasken er med pumpe, indeholder 15 ml serum og kan fås hos Kamilleshop til 120kr
Jeg handler tit hos Kamilleshop. De har super gode tilbud og et godt udvalg af varer – især parfume/parabene fri.

 

Get Free Email Updates!

Signup now and recive my newsletter

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.