Jeg har i sidste uge modtaget disse super fine plakater fra PAPA/PAPA.
Jeg er helt vild med dem og jeg faldt straks for disse to som pryder mit hjem nu 🙂

Jeg har fundet en rigtigt god plads til dem derhjemme – på hylden over for mit spisebord, så jeg kan sidde og nyde dem hele tiden..
De skal minde mig om at huske kærligheden og at finde ro & afslapning – Det synes jeg at de illustrerer ret godt

  • Dagdrømme:
    Den måtte jeg bare have. Jeg synes den er rigtigt smuk og inspirerende, og dens ”udstråling” får mig til at koble af. Str. 30 x 40.
    Køb den her.
  • Tre hjerter:
    Denne synes jeg matcher den anden ret godt, og er rigtigt fin og enkel. Str. 30 x 40.
    Køb den her.

Jeg modtog dem fredag, og søndag ilede jeg til IKEA for at købe rammer til dem – det kunne ikke gå hurtigt nok med at få dem op ♥  Jeg fandt nogle gode rammer, som ikke dominerer et hele, men giver selve billedet pladsen 🙂
Jeg vil sige at det var altså virkelig svært at finde ud af hvilke plakater jeg skulle have. PAPA/PAPA ligger inde med SÅ mange fantastiske plakater .. Jeg må simpelthen have nogle flere på et tidspunkt! ♥ De pynter jo hjemmet op gevaldigt 🙂

Ud over de to jeg har købt, så har jeg udvalgt 4 andre plakater nedenfor, som jeg synes er helt fantastiske og godt kunne tænke mig at indkøbe på et andet tidspunkt. – Lidt inspiration til jer.

Jeg synes at du skulle gi PAPA/PAPA et lille kig, og se hvad de ligger inde med af fede plakater, hvis du mangler lidt pynt til boligen – Ellers går du virkelig glip af noget.
    

 

⇒ Dette indlæg er sponsoreret af  PAPAPAPA
I mine sponsorerede indlæg er det min egen personlige mening/holdning der kommer til udtryk, og jeg udtaler mig ikke positivt om produkter jeg ikke selv synes fungerer eller kan lide. For mig er det vigtigt at være troværdig overfor mine læsere og mig selv.

Get Free Email Updates!

Signup now and recive my newsletter

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.