Sidst jeg var en lille tur forbi Hennes & Mauritz (ja, sådan en lille tur tager jeg gerne engang imellem .. man skal jo helst ikke gå glip af de nye sager 😉 ), der faldt jeg over denne skovmandsskjorte.
Jeg er super vild med den, og jeg synes at den både kan være afslappet og festlig – det hele går an på hvordan man bærer den :). Derudover synes jeg at den er god til når man gerne vil se lækker, men afslappet ud 
Herhjemme har vi dog et problem med den… Jeg elsker den – Min kærestse hader den 😉 hehe.. Han synes at den er maskulin, og at den bliver for mandig. Hører I også for sådan noget? Jeg hører ofte for det, når det angår skjorter & blazere.. En pæn (feminin) herrebuks er heller ikke i kridthuset 😉
  

Denne skovmandsskjorte synes jeg passer perfekt til et par blå denim jeans og stiletter eller et par støvler – lige for at gøre det lidt mere feminint 
Den er i 100% bomuld, findes i mange forskelige farver/mønstre og har en fantastisk pris på kun 179kr. Køb den her

Get Free Email Updates!

Signup now and recive my newsletter

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.