Jeg var jo 1 uge i München efter min fødselsdag – og det var fantastisk! Vi fik set en masse og nydt det virkelig gode vejr, men selvfølgelig fik jeg også shoppet lidt 😉 der er ikke noget der skal gå min næse forbi, når det gælder shopping 😉 hehe..

Jeg fandt ikke noget lækkert i de butikker de har, som ikke findes i Danmark – desværre.. men jeg fandt mig en super lækker tynd strik fra Zara Jeg spottede den med det samme, og vidste både at jeg ville kunne passe den og at jeg skulle eje den.

Denne tynde strik fra Zara’s Knitwear collection, til den nette sum af  179kr.

Den har tykke vandrette sorte/hvide striber og en flot rød kant nederst på blusen og på ærmerne – Den røde kant, giver bare blusen det ekstra touch til at gøre blusen bliver interessant. Det var det, som fik mig til at ville eje den… Uden den røde kant er blusen bare lidt kedelig 🙂

Derudover har den 3 perle knapper i nakken. Super smukt!
Strikken er i viscose. Den er super lækker & blød at have på og den sidder bare godt.

Elsker den ♥♥ og vil bare have den på hver evigt eneste dag.


  

Get Free Email Updates!

Signup now and recive my newsletter

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.