Jeg elsker the, og jeg drikker masser af det! Derudover elsker jeg Sagaform♥ De har noget helst fantastisk design.
Jeg har manglet en the-si, til min the, da jeg synes der er rigtigt meget ‘løs the’ der er lækker.. Især en pose med hele Kamille blomster.

Jeg har hidtil klaret mig med de der kaffe-filter-agtige-theposer, til at fylde the i, men de bliver så klamme, slatne og våde.
Jeg er ofte inde på Members og ose lidt, da de har mange lækre ting. (I perioder 😉 )

De har ofte Sagaform inde på Members, og den dag jeg var derinde havde de the æg. De var simpelthen så fine, at jeg blev nødt til at købe et – nu jeg manglede. Jeg købte et gennemsigtigt. Men de kunne fås i mange forskellige farver 🙂

I burde både tjekke Sagaforms mange lækre ting og designs ud, og også tjekke Members ud 🙂

the ægget, er super fint designet, og virkelig rart at have til min the.
Du skruer den runde del af, og fylder det med the. Derefter skruer du det bre på igen. Der hører en holder til, som du sætter ægget i, indtil du skal bruge det igen – til en kop the mere, eller så det kan stå og pynte på køkkenbordet.

Fredsted ‘jule te’, er den bedste jule te der findes 

Hvad er Members?

Members er en medlemsside, hvor du kan købe rigtigt mange ting, til 50-80% (nogle gange er der virkelig mange lækre ting, og andre gange er der langt imellem). Jeg har købt der nogle gange, og har altid været glad for de ting jeg har fået.
Der er forskellige kateorier: ‘skønhed, hjemmet, sport, børn, herrer & kvinder’ og de sælger rigtigt mange mærkevarer. Produkterne kommer til salg på hjemmesiden, og ligger der i ca. 5 døgn, hvorefter de ryger af – så der er plads til nyt 🙂 Der kommer nye ting/mærker hver eneste dag efter kl.12.00.
Jeg synes I skulle prøve at melde jer til 🙂
I kan enten melde jer ind på hjemmesiden selv, eller evt. sende mig jeres mailadresse (privat besked eller som kommentar her), så kan jeg invitere jer til at blive medlemmer og i får 50kr ekstra i bonus til at handle for 🙂 smart! 

Get Free Email Updates!

Signup now and recive my newsletter

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.