Vi er i midten af august måned …. Er denne måned ikke bare fløjet afsted? Eller er det bare mig? 🙂 Jeg kan slet ikke følge med hehe.

Jeg vil månedligt begynde at lave en indlæg med mine ønsker, så kan det være i selv får lidt lækker inspiration til ønskelister eller shoppeture 🙂 For puha …. Jeg synes altid jeg falder for alt muligt! Det er altså hårdt at have et kæmpe shopping-gen …… altså, det hårde er at sige >> Nej! << til sig selv 😉

Jeg har fundet en masse lækre ting nedenfor, som jeg viiiiirkelig gerne vil have.1. Tomshot perleøreringe // 2. Skilt til køkkenet fra Bahne // 3. Springform fra Eva Trio // 4. Sneakers fra Zara // 5. Monthly inserts til Carpe Diem planner // 6. Kjole fra Wallis // 7. T-shirt fra Sonia Rykiel // 8. Skjortekjole fra Zara // 9. Grapefrugtske fra Nuova // 10. Taske fra Topshop


 

⌈1⌉ Jeg elsker perleøreringe – det er så smukt og klassisk ♥ 
Jeg ejer ikke selv et par lange af slagsen.. Er de ikke fine? 🙂

⌈2⌉ Jeg er vild med at lave mad – og spise det, og derfor ville skiltet fra Bahne være perfekt ude i mit køkken 🙂 🙂

⌈3⌉ Derudover mangler jeg virkelig en god springform, og denne Eva Trio springform er PFOA fri.
Jubii 😀
I størstedelen af slip let belægninger er der desværre flourstoffer som er skadelige og kræftfremkaldende. Disse flourstoffer hedder PFOA, og det er denne fri for – så sådan en ønsker jeg mig meget! 

⌈4⌉ Sølvsneakers fra Zara, er bare super fede , de har noget mørkeblåt blødt plys halløj på pløsen og bagpå. Jeg har været i Zara og prøve dem, og de er bare fine 🙂

⌈5⌉ Jeg har virkelig haft svært ved at holde styr på mine aftaler… Derfor har jeg nu købt mig en planner. Den er fra Carpe Diem, og den er fantastisk. Man kan købe en masse lækker dekoration & stickers til at pynte den med – lige noget for mig. Den er lidt stor (A5), men jeg har oftest en håndtaske med mig hvor jeg går 😉 Disse måneds inserts er super smukke ♥♥
Find planner + monthly inserts her

⌈6⌉ Super fin kjole (det er jo stadigvæk kjoletid). Elsker prikkerne og de løse ærmer

⌈7⌉ Jeg har kigget meget på denne T-shirt fra Sonia Rykiel. Jeg overvejer rigtigt meget at købe den – synes simpelthen den er så fed! ♥ Jeg synes dog at den er liiidt dyr – så der for er jeg stadigvæk igang med at overtale mig selv 😉

⌈8⌉ Jeg faldt for denne kjole med det samme da jeg så den. Jeg har ikke prøvet den, og jeg har ikke set den i Zara butikken på strøget (Har lige været der for nogle dage siden) Den ser super fed ud, og den har en fantastisk form – men jeg vil meget gerne prøve den på 🙂

⌈9⌉ Jeg elsker grapefrugt, og jeg spiser det ofte om morgenen. Det er både super lækker og super sundt!! ♥ Det kan hurtigt blive noget gris at sidde med en gaffel osv, for at få grapefrugt fileterne ud, så derfor vil jeg så gerne have mig en lille lækker grapefrugt ske, så jeg kan spise dem med finesse 😉 haps haps! ♥ 
Det er en lille tynd ske med takker hele vejen rundt så den kan få hver lille båd ud, når grapefrugten er skåret over på halv

⌈10⌉ Jeg er begyndt at ville gå i mere farverigt tøj – og er lidt træt af at det hele skal være sort og mørkt.
Især rød er jeg blevet helt vild med lige for tiden. Jeg har en lille skuldertaske i rød, men jeg ville også rigtigt gerne have en stor/mellem håndtaske i rød, da jeg skifter mellem at have lille taske og stor taske. Denne fra Topshop er super flot!


Video om Carpe Diem planner

Get Free Email Updates!

Signup now and recive my newsletter

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.