Så er December måned skudt igang. Guuud, hvor går tiden stærkt.
Jeg har virkelig haft svært ved at komme i julestemning i år .. Det er egentligt mærkeligt, for det var ikke noget problem sidste år.

Jeg tror det er fordi der hverken har været sne eller været virkelig koldt endnu. Man har også alt for travlt til hverdag, så man når sket ikke at stoppe op og prøve at gejle sig selv op til jul.

Vi har fået pyntet op i det lille hjem, jeg prøver at høre julemusik non-stop og så har vi pakkekalender på jobbet – Det hjælper lidt på det 🙂 … Meeen, vi kunne altså godt bruge lidt sne! Gerne den 24, tak! 

Jeg har en masse lækre køkkenting jeg ønsker mig – som jeg virkelig mangler, varmt hygge tøj & smukke sko (Hvornår har man ikke brug for det? 😉 ) Se mere til dette nedenfor.

– I må have nogle rigtigt skønne og hyggelige juledage.

1. Grillpande // 2. Fiskars Edge knive // 3. Le Creuset ‘Salt & pebersæt’ // 4. Polfilter  // 5. Strik H&M // 6. Morgenkåbe H&M // 7. Striksokker H&M // 8. Roccamore støvletter // 9. Sandaler ASOS


Om mine ønsker

[1] Jeg mangler virkelig en god grillapande – og denne fra Scanpan er et kæmpe ønske De laver gode produkter i fantastisk kavlitet. Derudover er deres non-stick belægning på pander & gryder fri for stoffet PFOA – Kæmpe bonus, hvis man som mig prøvet at undgå tilsætningsstoffer & kræftfremkaldende stoffer.

[2] Uha .. Denne knivblok har jeg ønsket mig meeeget længe!! Jeg synes at det er super fedt at knivene er sorte istedet for de alm i stål.
Knivene er i rustfrit stål og knivblokken indeholder:

  • Urtekniv
  • Tomatkniv
  • Brødkniv
  • Stor kokkekniv
  • Santokukniv

 

[3] Noget jeg mangler er et salt & pebersæt. Jeg har dobbelt salt/peber kværn fra Bodum. Den har jeg været glad for, men jeg har haft den længe og den er gået lidt i stykker – så det næste skal være dette smukke sæt fra Le Creuset 

[4] Jeg er blevet glad for at fotografere, og køber hele tiden flere og flere ting til mit kamera. Det næste jeg skal have købt mig er et pol filter. Et pol filter fjerner reflektion fra ikke metaliske overflader & er mere farvemættende. Et must have… Især til madbilleder! 😉

[5] Jeg kan aldrig få nok lækre strik & sweaters om vinteren. Det er så skønt at gå rundt i. H&M har altid en masse lækre og flotte af slagsen – som også indeholder en masse bomuld eller viscose (som er til at ånde i og ikke indeholder plastikrester)

[6] Skøn morgenkåbe i super fin farve fra H&M, med lynlås! Lige til at smutte i på kolde vintermorgener – og beholde på hele dagen 😉

[7] Jeg elsker store tykke & vamsede strømper til at have på derhjemme om vinteren når det er koldt! 🙂 Passer godt til morgenkåben – hint hint 😉 😉

[8] Elsker disse støvletter fra Roccamore, og har kigget rigtigt længe på dem! De er simpelthen så flotte Derudover så er jeg jo bare dronningen af blå …. Jeg elsker kornblå – Det er bare sådan en smuk farve. Disse støvletter kan pifte et hvilket som helst ledeligt outfit op. Love it! De er lidt dyre, men det er gode og ordentlige sko – Personligt vil jeg hellere selv investere i 1 par gode og behagelige sko, end 3 par sko som jeg får ondt i fødderne af.
Roccamore laver ortopædiske såler, der passer perfekt til høje hæle, så de er gode at gå i. Skoene er håndlavede og der er en pude til forfoden, samt forstærket svang. 

Jeg må bare afprøve et par! DET HER PAR!!

[9] Smukke, enkle & glimtrende sandaler fra ASOS. Perfekt til jul eller nytår.

Get Free Email Updates!

Signup now and recive my newsletter

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.