November måned er ankommet, og jeg har allerede ligget syg 2 gange – vinteren starter godt ud med mig haha ..

Det har ikke engnag været helt vildt koldt … forstår det ikke 🙂

Vejret bliver koldere og koldere, og det varme tøj skal på.
Jeg har først lige smidt læderjakken, og skiftet til uldjakke, men tænker det er meget rart at få skiftet til det varme.

Min uldjakke er sort & fra Esprit, jeg er meget glad for den ♥


1. Frakke fra Samsøe Samsøe //2. Støvletter fra Pier One //3. Kaffemaskine fra Philips //4. Vandflaske fra Bkr //5. Tagine fra le Creuset //6. Hue fra Zara  //7. Bluse fra Tommy Hilfiger

 


Om mine ønsker

[1] Hvor flot er denne frakke lige?
Selvom jeg har min sorte uldfrakke fra sidste år, kunne jeg også godt tænke mig en lys frakke

[2] Jeg mangler faktisk et par flade støvletter.. helt vildt! Jeg har et par sorte høje sneakers – også fra Esptit. (som er ved at være godt udtjente).. Jeg er super glad for dem, men de er lidt for tynde når det bliver en smule koldere. Jeg synes de her ankelstøvletter er mega fede, og ønsker mig dem helt vildt 🙂

[3] Jeg har ønsket mig denne kaffemaskine længe – Se hvor flot den er ….. og smart!
Jeg har en Tassimo kaffemaskine lige nu, men er altså begyndt at blive ret træt af det med at skulle købe kapsler til den, så vi er begyndt at drikke hurtig-kaffe (nescafe, frysetørret kaffe .. hvad kalder man det?)
Det er her denne kommer ind i billedet. Jeg kan købe lækre hele kaffebønner, som er maskinen selv maler, så jeg får lækker friskmalet kaffe 🙂 Jeg er sikker på at jeg får købt denne kaffemaskine på et tidspunkt – og så er den ikke engang særligt dyr i forhold til mange andre kaffemaskiner til hele bønner 🙂

[4] Er denne vandflaske ikke fin?
Jeg vil  gerne have den ♥  Jeg går meget op i miljøet, og har byttet b.la mine karklude osv. ud med mikrofiber & hæklede istedet – for at mindske spredelsen af plastik. Jeg vil også rigtigt gerne have købt mig en fin vandflaske i glas som denne. Fås i forskellige farver

[5] Som jeg skrev i mit indlæg sidste måned, så er det lige tiden til at lave en masse simreretter, og jeg glæder mig helt vildt. Der er ikke noget bedre end en gryderet der har stået hele dagen og trukket smag og saft & kraft, imens man har gået og hygget. Jeg vil lave en hel masse forskellige gryderetter, og så ønsker jeg mig helt vildt meget denne Tagine fra Le Creuset. Jeg vil rigtigt gerne begynde at lave b.la noget marokkansk mad, og gerne i en tagine, da de bruger dette meget, list ligesom vi bruger en stegegryde 🙂
Jeg er helt forelsker i den. Den er smuk! ♥ og minder mig om en vulkan

[6] Super fed hue fra Zara med similisten all over. I love it!

[7] Er helt vild med denne strik fra Tommy Hilfiger 
Elsker farverne, og elsker at den er så enkel og klassisk, og så giver de røde striber bare bluse et ekstra pift 

Get Free Email Updates!

Signup now and recive my newsletter

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.