Så er september måned ankommet, og jeg vil sige at jeg er utroligt overrasket over hvor godt vejret.. Det er jo næsten som om at sommeren havde besluttet sig for at vente med at vise sig til efterårets start 😉

For hold da op, hvor har det været varmt her i den første weekend af september måned. Jeg har haft kjole på både lørdag & søndag.
Billedresultat for sol

Man bliver så optimistisk … Men men men …. Jeg lader mig ikke bare sådan snyde – Jeg ved godt at efteråret pludselig banker på 😉Og jeg kan allerede mærke hvordan mørket påvirker mig (Ja, det er altså begyndt at være mørkt om morgenen og blive tidligt mørkt om aftenen)

Sådan er det desværre med os særligt sensitive – vi mærker sådan nogle ting meget stærkere end andre, og bliver derfor mere trætte på en helt anden måde. Jeg får det så dårligt når det hele bliver mørkt. Derfor er et af mine ønsker en wake-up alarm light 


1. Sok til hunter gummistøvler //2. Phillips wake-up light //3. By Bram – Tassel øreringe //4. Blazer fra H&M //5. Fad fra Royal Copenhagen //6. Mason Pearson hårbørste


Om mine ønsker

[1] Jeg har et par skønne hunter gummistøvler, som jeg elsker… Det er snart tid til at få dem på. Derfor kunne jeg godt tænke mig en lille lækker strømpe til dem 🙂 Det pynter så fint, og varmer når det bliver køligere.

[2] Som skrevet tidligere, så reagerer jeg ret voldsomt på vejrskiftet fra sommer –> efterår/vinter og alt mørket der følger hele vintersæsonen :(. Derfor kunne jeg supergodt tænke mig denne alarm der vækker en med et lækkert dagslys ♥ Folk siger det virker 😉

[3] Tassel øreringe er det nyeste nye.. og de er da bare super fede! 😀 Jeg er især vild med disse smukke blå/turkise af slagsen fra By Bram ♥ ♥

[4] Smuk lysegrå blazer fra H&M. De krøllede & opsmøgede ærmer gør den ekstra fin 🙂 I love it! Den ligger i min indkøbskurv på H&M.com, og venter på at jeg trykker KØB!

[5] Jeg elsker Royal Copenhagen, som de fleste andre mennesker i dette yndige land 🙂 det er simelthen så smukt. Kunne godt bruge dette fine serveringsfad – til at anrette ex. frugt eller slik i 🙂

[6] All time ønske! Mason Pearson børste.. I JUST WANT IT to make my hair silky soft 

Get Free Email Updates!

Signup now and recive my newsletter

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.