Godaften 🙂

Jeg håber I har haft en skøn weekend. Det har jeg 🙂

Igår hyggede jeg derhjemme med manden, og om aftenen tog vi ud til fisketorvet.
Vi skulle spise lidt god mad og i biffen og se den nye Star Wars film 🙂

Ja, jeg er jo nok en lidt underlig dame 😉 …. Jeg er helt vild med Star Wars, og det var mig der måtte tvinge manden med ind og se den hehe 🙂 Jeg har længe gerne ville prøve at se en film i IMAX – det er bare så dyrt hehe .. Så jeg tænkte at nu måtte det være – hvolken film ville være mere perfekt at se i IMAX!? 🙂 Der skal jo helst være en masse action osv, for at det rigtigt kommer til sin ret 🙂

GORM’s
Vi startede med at tage på Gorm’s pizzaria ♥ Jeg er helt vild med Gorm og hans mad .. Hans pizzaer smager FANTASTISK! (Ja, jeg er godt klar over at det ikke er ham der står og laver dem hehe) men det er jo også hans pizzaer han er mest kendt for.
Der er så mange lækre pizzaer at vælge imellem – og de koster ikke mere end på et almindeligt italiensk pizzaria. Der er den rette mængde fuld på og bundende er lækre, papirs tynde og sprøde 😛 Mums♥

Vi købte 2 pizzaer

  • En Miss Wishbone (Pizza med kartofler, ruccola og parmaskinke)
  • En Margherita ( Pizza med mozzarella, tomatsauce og basilikumolie)

+ en limonade hver (deres limonade med lime, ingefær & lemongrass er lækker)
Jeg var dog lidt ked af at de havde valgt at skrotte deres pizza med kødboller – den var jeg glad for – øv!

Hvis I ikke har prøvet at spise her, så kan jeg kun anbefale at du gør det :), Han har pizzariaer mange steder i KBH.

Han udbyder også madkurser, så man lærer at lave den perfekte pizza eller brød. Det ville jeg selv virkelig gerne deltage i♥ Læs her

IMAX
Bagefter tog vi i Cinemaxx. Indgangen til IMAX er super flot.
Der var ret proppet da vi skulle bestille billetter, så vi fik en plads i midten. Jeg ville gerne have haft en øverst, da jeg synes at jeg blev lidt træt i nakken at at sidde og kigge op hele tiden.

Derudover, hader jeg 3D brillerne – Hvorfor skal de være så kæmpe store????? Ja, jeg ved godt at jeg har et lille bitte hovede … Men de så altså også store ud på mange af mændene. De kunne altså godt enten lave to størrelser eller lave de nuværrende bare lidt mindre 🙂

Udover det så var det rigtigt fedt med IMAX! Der var super god lyd – ja man blev næsten lidt forskrækket engang imellem hahaha 😀 og 3D, gør filmen mere levende. Jeg var dog lidt svimmel da jeg havde forladt biografen, mit hovede skal nok lige vænne dig til det 😉

Rogue one
Filmen var rigtigt fed. Vi havde en diskussion i bilen på vejen hjem omkring den. Det var en rigtigt god film, med masser af acton. Men jeg synes altså den manglede lidt mere historie, detalje & dybde som de tidligere Staw Wars har haft – men men men .. det er jo Disney der kører showet nu.

Derudover kunne de altså godt komme med lidt mere baggrundshistorie omkring hvornår at denne film skal foregå – det får man ikke noget af vide om – så man sidder lidt som et spørgsmålstegn og tænker hvad sker der?? Er det her en fortsættelse af den sidste?? Hvorfor fanden er der en dødstjerne med?? osv.
MEN denne film er en spin-off, som skal foregå midt imellem film 3 & 4. Den handler om det man ikke så I de andre, men kun lige hørte om: Om oprørene som skal finde plantegingerne til dødstjernen, så den kan tilintetgøres.
Det er rigtigt spændende at komme længere ind i historien og opleve de andre sider af hvad der skete.

Jeg har læst at der skulle være 4 nye film klar, og jeg tror også nogle af dem kunne være spin-offs –  Det glæder jeg mig rigtigt meget til at se, og at se dem dykke dybere ind i de historier & personer man har hørt om men som der ikke er blevet set mere til.

Vi var dog begge lidt skuffede over at det ikke var en fortsættelse på den sidste nye – The Force Awakens. Hvor der var en masse gamle kendinge med – vi havde jo glædet os til at se Luke Skywalker igen :), men den næste film, skulle være en fortsættelse til denne – YES!

Hvis du er vild med Star wars, eller kan lide action, så tag ind og se den

Get Free Email Updates!

Signup now and recive my newsletter

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.