MasterChef-Logo

Jeg er tro følger af Masterchef .. Jeg er fuldstændigt bidt af det, og ret sikker på at jeg har set ALLE sæsoner der er blevet vist 🙂

masterchef rasmus-schou
Jeg kan bedst lide de sæsoner hvor det er “almindelige” mennesker der laver mad og kæmper .. det bliver lidt trættende i længden, med kendte.
Alle har en yndlings, når man følger med i sådan et program – og i denne sæson, er min yndlings Ramus Schou. han virker bare som et positivt og humørfyldt menneske og så er han bare virkelig god til at lave mad – Det ser simpelthen så lækkert ud, og han er god til at anrette, og bruge de råvarer han har 🙂 Jeg sidder og jubler hver gang han ryger videre og jeg håber virkelig han vinder, selvom han står overfor andre stærke deltagere – Rasmus Palsgård & Laura Sahl mener jeg er hans største konkurrenter 🙂

masterchef

Har I en som I sidder og holder med hver aften? 🙂

Jeg elsker selv mad! Både at spise det  og at lave det.
Derhjemme er køkkenet MIT sted, og det er mig der laver madplaner, handler ind og laver maden.. hvor der er nogen der ville se dette som et enormt stress moment, ser jeg det som et pusterum og et tidspunkt hvor jeg kan få lov til at udfolde mig og være kreativ 🙂

og ja, selvfølgelig gør jeg da mere ud af det i weekenderne end i hverdagene (det er selvfølgelig begrænset hvor meget tid man har i hverdagen, med en 6-årig, der også skal i seng) 🙂

 

masterchef3 masterchef2

Get Free Email Updates!

Signup now and recive my newsletter

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.