Jeg har altid været lidt tilbageholdende med nye ting og haft svært ved at komme ud af min komfortzone. Tidligere var jeg en meget stille og meget inadvendt pige – men med årene er jeg blevet mere selvbevidst, selvsikker og vil gerne ud med mine meninger & holdninger… NU er jeg så også kommet ind i en periode hvor jeg har brug for at komme ud af min komfortzone, prøve nye ting & udfordre mig selv 🙂 Jeg har simpelthen følt mig så låst fast, og det hele har simpelthen været så kedeligt.

 • For 2-3 år siden løb & trænede jeg meget .. Jeg gik utroligt meget op i god & ordentlig kost og motion. Så mødte jeg min kæreste, og så gik det altså bare ned af bakke med motionen. Jeg har intet lavet i 2år – og det mærker jeg virkelig nu… Mit energiniveau er helt kritisabelt lavt og jeg føler mig låst og træt i hele kroppen. Jeg har i løbet af de sidste 2 år prøvet at komme igang med at løbe osv. men det har holdt 1 dag, og så er jeg ikke kommet videre med det.
  Min kære sporty kollega, fik så tvunget mig med til et pilates hold ifor noget tid siden, og der blev jeg altså helt hooked♥
  Endelig noget, hvor at jeg kunne se en mening med det, og få lyst til at fortsætte. Jeg syntes rent faktisk at det var sjovt! HÅRDT! men sjovt♥ Tja, det hjælper så også noget, når man har en humørfyldt træner 😉
  Jeg har sagt til hende at jeg har i sinde at fortsætte – og nu har jeg været der et par gange – og jeg er stadigvæk hooked.
  Jeg har bare den bedste følelse efter, og ja .. Øm mavse dagen efter, var det hele værd! 🙂 Så kan man jo mærke at man lever 😉 – og har lavet noget!

* Hvis du ikke har prøvet pilates, eller har svært ved at komme igang med træning og få rørt dig, så vil jeg virkelig anbefale dig at prøve pilates. det er dejlig, lækker core træning.

Core-musklerne er de vigtigste overhovedet, uanset hvad man ellers træner. Det gælder for både mænd og kvinder. Alle bevægelser udgår fra core. Det er din core, der holder sammen på hele kroppen.

Se video med pilates for begynder her:

 • Den samme kære kollega, er heftig vinterbader … Og jeg har virkelig taget hatten af for det. Tænk hun tør!!
  Hun puffede lidt til mig for 2 ugers tid siden, og spurgte om jeg ikke snart skulle med ud at vinterbade.. Jeg tænkte bare.” jaja du! som om det nogensinde kommer til at ske”.
  Jeg er simpelthen så sindsygt kuldeskær, og ville aldrig i min vildeste fantasi have troet at jeg nogensinde ville komme i så koldt vand.
  Men,  jeg havde valgt at tage ja-hatten på (og har det stadig), og sagde – JO! selvfølgelig skal jeg da med og prøve det.Vi kørte ud til Skodsborg – masser af varmt tøj på. derefter gik vi en tur på ca 3km, for at få varmen. Jeg kunne ikke tænke på andet end det sindsygt kolde vand på 0,7 grader jeg lige om lidt skulle hoppe i ‘BRRR’.Vinterbadning gøres normalt helt ‘au naturel’…. men der er jeg ikke heeelt endnu 🙂 så jeg havde taget en stropløs bikini som hurtigt kunne flåes af efter.Nå, jeg stod der i på badebroen og rystede af kulde – jeg var simpelthen så tæt på at vende mig om og tage hjem… men jeg sagde til mig selv at nu har jeg altså taget den ja-hat på, så det var bare om at tage sig sammen…. mig hurtigt ned i vandet… det gjorde ondt, det var koldt og jeg kunne ikke trække vejret (det lyder værre end det er hehe – men i den kulde, som begynder-vinterbader kan kulden fuldstændigt lamme din krop og dit åndedræt – det gjorde det med mig. Det er ikke farligt! Bare ikke gøt det alene)
  Det eneste jeg kunne tænke på var den trappe – som føltes flere km væk – jeg skulle skynde mig op af! Jeg fes op – rystende! tørrede mig, og smed joggingbukser & striktrøje over mig … NU havde jeg en virkelig dejlig følelse♥ Jeg er helt oppe at køre af endorfiner og hele kroppen bliver varm, all over – helt indefra på en helt speciel måde 🙂 Det var fantastisk! og også efterfølgende at sidde med et tæppe & en kop the og se ud over havet, mens varmen breder sig i kroppen.Jeg har lovet at jeg gør det igen .. Jeg skal ihvertfald prøve 1 gang mere – og regner med at det bliver imorgen 😉 Wish me luck!
  Hvis du har tænkt over det mange gange tidligere og godt har kunne tænke dig at prøve, så synes jeg helt bestemt at du skal kaste dig ud i det.. det er irkelig dejligt!♥
  Derudover så skulle det hjælpe på dit immunforsvar.*Jeg blev kastet direkte ud i det på den hårde måde i 0,7 grader… Det er ikke det mest hensigtsmæssige for begyndere. Så hvis du ikke tør i dette kolde vejr, så start ud i september istedet, så kroppen langsomt vænner sig til det kolde vand 🙂


6 facts om vinterbadning

 • Tag aldrig ud og vinterbad alene (medmindre du er en garvet rotte)
 • Hold dig tæt ed trappe eller anden opgang
 • Bliv i vandet i kort tid. 10-30 sekunder er nok
 • Vinterbadning siges at være smertelindrende og kan bruges mod gigt
 • Prøv at trække vejret roligt
 • Godt for immunforsvaret

 Derudover har jeg planlagt at der er nogle ting jeg skal og vil i 2017. Så allesammen… ud i verden – og på med ja-hatten♥ Jeg lover jer at I vil få nogle fantastiske oplevelser ud af det……

Ha en dejlig og solrig dag 🙂

Get Free Email Updates!

Signup now and recive my newsletter

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.