Jeg var til tandlægen i tirsdags… Det trængte jeg altså til, det er over 1 år siden, jeg var der. Men altså…. Det er simpelthen det der med at tage sig sammen – Så har man ikke penge nok (eller man synes ikke at man har penge nok til tandlægen haha) eller også har man ikke tid, og så går det lidt i glemmeren :/ Kender I det?

Men de sølle 350kr et tandtjek koster er altså godt givet ud 🙂

Jeg var glad, da jeg  var færdig os tandlægen… Ingen huller  ingen begyndende huller .. jubii
Jeg plejer ellers altid at have begyndende huller, så det har hjulpet med den elektriske tandbørste jeg har erhvervet mig 🙂Jeg har dog en dårlig tand jeg skal have lavet i næste måned, og det kommer til at koste en del desværre (men ikke så meget som jeg havde regnet med – det er vel det positive hehe)

Jeg har gået med den længe. For mange år tilbage knækkede noget af tanden af, da jeg spiste et stykke lakrids, og den tandlæge der har lappet det sammen, har ikke gjort det godt nok. Det skal der så rettes op på nu 🙂 Jeg går hele tiden og er bange for at den knækker på ny.


Efter tandlægen gik jeg på jagt efter en kokosyoghurt..
Jeg har simpelthen hørt meget godt om den kokosyoghurt af mærket ‘Harvest Moon’, så jeg var inde hos Urtehuset (helsam) i Lyngby og spørge efter den.. De havde den desværre ikke :(, men de havde en anden der hedder ‘Happy coco!‘ med mango smag.

Jeg købte den, så jeg kunne få smagt det dersens kokosyoghurt.
Jeg prøvesmagte den om aftenen og toppede den med friske hindbær, honning og andet lækkert ♥
Den smagte sindsygt godt.. Det var virkelig lækkert, og jeg kommer til at købe det indimellem fremover..

Hvis der er nogen der ved hvor i København eller Nordsjælland de forhandler ‘Harvest Moon’ må I meget gerne give lyd fra jer 🙂 (det må være meget få steder det forhandles 🙁 )

Jeg prøver selv at undgå for mange mælkeprodukter, da jeg for det første ikke kan lide ren mælk (og er faktisk heller ikke så glad for mælkeyoghurt) og for det andet så er jeg af den opfattelse at mælk ikke er sund for mennesker, og at vi ikke kan fordøje det ordentligt. Så dette er et super alternativ til mig 🙂Jeg vil da også gerne lige vise mit outfit for dagen.. Det er noget jeg elsker at have på!
Det var dejligt vejr om morgenen, så jeg tog en kjole på, men en lang en af slagsen da de truede med at det ikke ville blive helt varmt heeeele dagen 🙂 og så er jeg bare helt vild med maxi kjoler (når jeg kan finde nogen der passer) også selvom jeg kun er 1.57 høj 🙂

Leopard maxikjole fra H&M // Sorte Havaianas klip klap med sten // Halskæde: Guldhjerte fra min dåb // Clutch fra Pieces // Ringe fra H&M // Neglelak fra KIKO – Frozen smoothie

Get Free Email Updates!

Signup now and recive my newsletter

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.