Ja.. Så skete det sgu!

Jeg fylder 30år … 30år??
Jeg kan slet ikke forstå det..

Hvor blev tiden af? Det er sjovt så hurtigt tiden den går, når man bliver voksen – den ene dag tager den anden, og man når slet ikke at følge med i sit eget liv. Det er lidt skræmmende!

Jeg tror at jeg skal blive bedre til at fokusere – og sætte pris på de gode & sjove stunder i mit liv (selv de mindste ting) for man skænker det ikke en tanke normalt i en stresset hverdag, hvor man skal nå det hele.

Jeg har hele tiden været helt sikker på at jeg skulle holde noget stort på min fødselsdag – Jeg fylder trods alt 30år, og jeg vil ikke ende med at sidde tilbage senere hen og fortryde at jeg ikke fejrede mine gyldne 30år ordentligt 🙂

Så lørdag den. 13 maj – som er min rigtige fødselsdag (hvor heldig har man lige lov at være, at det falder på en lørdag ♥) har jeg inviteret familie & venner – 24 personer i alt. Jeg har lejet et lokale hos en restaurant, med en 3 retters menu og lidt vin eller øl, og jeg glæder mig helt vildt! 🙂

– Det bliver simplethen så fantastisk at se alle dem jeg holder af, samme dag og bare spise god mad og hygge ♥

Jeg ser meget mere frem til selve festen, end det at fylde 30år 😉 hehe..
For som jeg skrev længere oppe, så er det som om jeg ikke helt har forstået endnu at jeg er 30år….

Så er man sådan rigtigt-rigtigt voksen (eller noget)
Jeg ligner ikke en på 30 (langt fra hehe) og jeg føler mig ikke som en på 30.
Jeg føler mig på en måde heller ikke klar til at fylde 30år.. Jeg tror ikke helt at jeg føler at have opnået de ting, som jeg gerne ville inden jeg fyldte 30år – da man var yngre, så troede man jo at man havde det hele som 30 årig – så var man jo gammel.. NEJ!
Man er ikke gammel .. Man bliver bare klogere & mere realistisk haha 🙂


Da jeg var yngre regnede jeg med at når jeg var blevet 30, så:
 • Havde jeg børn – i hvertfald 2 stk
  Jeg har ikke et eneste barn.. Og jeg har altså lidt følelsen af at tiden er ved at løbe fra mig. Min lillesøster har 2 børn – Jeg føler mig lidt presset. Jeg har dog en bonussøn
 • Var jeg gift
  Nixen, det er jeg heller ikke og det kommer nok ikke til at ske foreløbig hehe
 • Havde jeg et dejligt hus
  Nah! Ikke engang tæt på. Bor I en mindre 3 værelses med min kæreste & bonussøn (pladsen er lidt trang!)
 • Havde jeg et godt & fast job, som jeg elsker
  Istedet er jeg i et vikariat (et dejligt sted, vel at mærke) som jeg har været i, i 2 ½år. Det er ikke særlig stabilt
 • Havde jeg kørekort & bil
  Kørekort har jeg først lige fået for 1 år siden – men jeg har det! haha

Har du selv oplevet at have det hårdt ved at fylde rundt, og nå en milepæl i livet?

Get Free Email Updates!

Signup now and recive my newsletter

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.