Jeg har jo modtaget denne naturlige makeup fjerner i denne måneds beautybox fra Lookfantastic
Jeg er glad for dette produkt. Det er en makeup fjerner i fra GLOV – Hydro Demaquillage –

Jeg går meget op I naturlige produkter, og denne var som sendt fra himlen.

Det er en lille mikrofiber fingerdut (den kan også fås i alverdens handsker). som sættes på fingeren og gøres våd (jeg bruger varmt vand). Derefter kører du den rundt i ansigtet for at fjerne al din makeup – hos mig der virker det fantastisk! det hele forsvinder fuldstændigt (Jeg ved ikke hvordan det virker med vandafvisende mascara – det bruger jeg ikke 🙂 )

Når din makeup er fjernet – gør du mikrofiber fingerdutten våd – tilsætter lidt sæbe, vasker den ren & lægger/stiller den til tørre.

Den holder i ca. 3 måneder fra åbningsdato.

Den er super god til mig der har tendens til eksem og derfor hurtigt får tør hud – især under øjnene.
Normalt får jeg ikke min makeup fuldstændigt af under øjnene, pga den tørre hud og folderne – men det gør jeg med denne, da jeg kan fokusere på de forskellige områder og lægge lidt tryk på da det er min hånd/finger og jeg ikke er bange for at få kemikalier i øjnene.

Thumbs up til denne! Jeg kommer til at bruge den fremover, og jeg kommer også til at købe en ny når denne ikke fungerer – måske en handske istedet eller begge dele 🙂

Get Free Email Updates!

Signup now and recive my newsletter

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.