YES!
Så begynder det .. Jeg har nu 2 ugers ferie – og jeg glæder mig 
Vi holder 1 uges efterårsferie nu her med min papsøn Alexander, og derefter tager manden og jeg en uge til sydens sol og får lidt D-vitaminer (Det er man jo i mangel af nu 😉 )

 

Vi er startet i dag med legeaftaler og svømmehal til Alexander, imorgen skal vi bare hygge (han skal vel spille play station hehe) og lave lækker lun æblekage og hjemmelavet is 🙂 Mums!
På mandag skal vi til den blå planet. Det glæder jeg mig meget til – Sidst jeg avr der, var lige da de havde åbnet, så det bliver spændende 🙂 De har et program for efterårsferien i løbet af hele dagen. Vi skal nok se nogle fisk/dyr blive fodret, og så kan man se en blæksprutte blive dissekeret – det synes Alexander nok er meget sjovt, han har jo så mange mærkelige spørgsmål om alting i den alder (6 ½år) 🙂

Tirsdag skal vi i Tivoli sammen med mine svigerforældre. Vi skal prøve en masse forlystelser, hygge og se på Halloween udsmyknigen. Derudover så jeg at Tivoli havde lavet et zombie spil, hvor man via deres app (kun når man ER i Tivoli), kan fange zombier rundt omkring i parken … Det tænker jeg måske Alexander ville synes var skægt! Lidt ligesom pokemon 😉 haha ..
Der skulle være Rasmus Klump show på scenen, og så er der selvfølgelig Rasmus Klump landet, hvor man lige kan få et hvil mens ungerne leger 🙂
Derudover håber jeg at der måske er græskar udskæring, og bare rigtigt hyggeligt 🙂

Jeg har lovet Alexander at vi smutter forbi hovedbanegården på vej hjem og køber nogle donuts os Dunkin Donuts Dem er han HELT vild med, og der er så mange forskellige slags. Mon der er en Halloween donut? ♥ 🙂

Onsdag skal vi bare hygge – tænker evt. at tage i biffen fra morgenstunden . Nordisk film har jo børnepriser hele efterårsferien til voksne, hvis man går i biffen inden kl.11. Så det overvejer jeg at benytte mig af 🙂
Jeg er dog ikke helt sikker på hvad vi skal se, hvis vi tager derind. Jeg går lidt imellem: Trollz, Storkene og Finding Dory ..

Har jeres unger eller I, set nogle af dem??

Torsdag skal vi hjem og hygge og spise hos mine svigerforældre. og dagen efter skal vi meeeget tidligt, da flyet letter kl.7. Så det er bare op og afsted. Morgenmaden bliver altså købt i lufthavnen 🙂
Ellers står efterårsferie-ugen på hjemmebagt boller hver dag, blødkogte æg, og friskpresset æblejuice – totalt ferie hygge ♥ ♥

Håber også at I får en dejlig efterårsferie 🙂

Get Free Email Updates!

Signup now and recive my newsletter

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.